Kako proveriti plin?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Freedom
    CBC Član
    • 12.06.2008
    • 45
    • Beograd

Kako proveriti plin?

Trenutno sam u traženju auta. Ima dosta automobila sa već ugrađenim plinom pa me zanima...
    Kako pri kupovini automobila proveriti da li je plin ugrađen kako treba, na šta treba obratiti pažnju itd...
    Pretpostavljam da je jedna od bitnih stvari i ta u kom je servisu ugrađen plin
    (to sam već snimio na onoj temi o servisima za ugradnju)
  • mugos
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 555
    • BG/sada Novi Beograd

Izvršen atest i da je plin upisan u saobraćajnoj
    Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• uglavnom.bezopasni
      - 42 -
      • 03.02.2005
      • 2235
      • Novi Sad

Izvršen atest nije merilo ispravnosti ugradnje i kvaliteta delova, a ni samog uređaja... kao i tehnički i atest prolaze ljudi za pivo-sitne pare...
      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
      11.04. 0:12 #2
      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Freedom
        CBC Član
        • 12.06.2008
        • 45
        • Beograd

Originally posted by uglavnom_bezopasni
        Izvršen atest nije merilo ispravnosti ugradnje i kvaliteta delova, a ni samog uređaja...
        Baš tako. U ovo sam se lično uverio na Corsi koju ćale vozi i ugradio joj je gas i ima i atest a ******** u vožnji samo tako.

Comment

• mugos
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 555
          • BG/sada Novi Beograd

Aman i čovek se pokvari a ne auto, pa normalno da ga proveri kod proverenog majstora. Pa svoje d..e je u pitanju.

Ma najbolji savet, Vozi pa ako se ne udaviš dok stigneš u redu j.
          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Saša
            CBC Senator
            • 05.11.2006
            • 277
            • NS

Pretresi forum uzduž i popreko, informiši se, nauči koje su komponente kvalitetne, koje ne, kako izgleda dobra instalacija, koji su trenutno propisi u vezi toga... A bogami videćeš ovde i dosta primera loše ugradnje... Usput saznaj i koji su servisi za ugradnju na dobrom glasu a koji ne (na boci obično imaš nalepnicu servisa koji je izvršio ugradnju)....

Ili, ako ti je lakše, nađi dobrog majstora za gas voljnog da potroši malo vremena na tvoju kupovinu, povedi ga na "plac", plati mu njegovo vreme i opet dobro...

Comment

Working...
            X