Atest CG

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • (RoSkE)
    CBC Početnik
    • 23.11.2007
    • 2
    • Zvezdara

Atest CG

Ne znam dal sam pogodio pravo mesto na forumu da postavim pitanje,ali ajde da probam
    Idem sledece nedelje u Crnu Goru kolima preko Bosne pa me zanima da li cimaju ako nemas atest za plin?
    Unapred hvala
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Ne da ja znam!!!

Comment

• alexa_ns
      CBC Član
      • 16.07.2008
      • 13
      • NS

Mene takodje interesuje da li u BiH i CG prave problema ako ugradjena autogasna instalacija nije upisana u saobraćajnu dozvolu.
      Imam urađen atest, ali zbog gužvi u Novosadskom supu i bespotrebnih taksi i vanrednog tehničkog pregleda mi se to ne radi.

Pozdrav !

Comment

• DraganD76
        CBC Član
        • 09.03.2007
        • 70
        • Beograd

Kako su meni pricali ni u ludilu bez atesta. Bio sam u CG (Podgorica,Baosici) u BiH (Mostar,Jajce itd) pa RS (Banja Luka) niko me nije pitao za plin. Dokumenta, zeleni karton, pasosi za decu i to je sto su mi trazili.

Comment

• ale944
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2006
          • 1457
          • Beograd

niko me nije pitao ni za sta a kamoli za atest u cg.... btw ni nemam atest...
          http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• antap
            CBC Član
            • 28.07.2006
            • 62
            • Beograd

Ja bio skoro u CG i isto me niko nista nije pitao na granici, a usput u povratku zaustave me panduri i kaze mi covek 'Lakse malo' i pusti me - bez ikakve provere saobracajne, vozacke, nista.
            Pre puta sam uradio atest i odem u KG SUP da stave pecat 'vozilo na gas' u saobracajnu, kad oni mangupi nece da udare pecat u staru, nego traze da se izvadi nova saobracajna i nove tablice. Ma reko' necu da se cimam sa tim, sta me briga imam atest, to mi je dovoljno.
            Najjace od svega sto sam otisao na put, zaboravivsi da ponesem papire od atesta, tako da sam isao klot onako, bez icega, i eto ne pitase me za atest.
            vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin

Comment

• agw
              CBC Veteran
              • 20.04.2008
              • 125
              • Novi Sad

Re: Atest CG

Originally posted by (RoSkE)
              Ne znam dal sam pogodio pravo mesto na forumu da postavim pitanje,ali ajde da probam
              Idem sledece nedelje u Crnu Goru kolima preko Bosne pa me zanima da li cimaju ako nemas atest za plin?
              Unapred hvala
              Problem je u deliu ako ides kroy Federaciju. Zausteve te da ti uzmu pare. Kada sam pokazao papir od atesta koji nije upisan u saobracajnu nije bilo problema, ali traze apatar za gasenje pozara

Comment

• (RoSkE)
                CBC Početnik
                • 23.11.2007
                • 2
                • Zvezdara

Originally posted by antap
                Ja bio skoro u CG i isto me niko nista nije pitao na granici, a usput u povratku zaustave me panduri i kaze mi covek 'Lakse malo' i pusti me - bez ikakve provere saobracajne, vozacke, nista.
                Pre puta sam uradio atest i odem u KG SUP da stave pecat 'vozilo na gas' u saobracajnu, kad oni mangupi nece da udare pecat u staru, nego traze da se izvadi nova saobracajna i nove tablice. Ma reko' necu da se cimam sa tim, sta me briga imam atest, to mi je dovoljno.
                Najjace od svega sto sam otisao na put, zaboravivsi da ponesem papire od atesta, tako da sam isao klot onako, bez icega, i eto ne pitase me za atest.
                i meni su u federaciji trazili od pp aoarata do sijalica,sva sreca sto sam sve to imao,e onda mi je rekao 140 maraka i vandredni tehnicki pregled zbog zatamljenih stakala,al sreca podmitljivi su tako da za 10e pustaju,a atest koji nemam niko trazio nije

Comment

• lukag
                  CBC Član
                  • 21.12.2007
                  • 23
                  • Beograd

za cg nema nikakvih problema za plin panduri neprave probleme dole jos nije zakonski uradjeno pitanje plina

Comment

• Goranp
                    CBC Senator XXL
                    • 28.06.2006
                    • 436
                    • Banja Luka

Ja već tri godine vozim bez atesta a išao sam mnogo puta u Hrvatsku i Srbiju i nikada mi niko nije tražio Atest
                    Čini mi se da je na ovom forumu bila tema gdje je jasno rečeno da ti policajac u drugoj državi ne smije tražiti atest ili tako nešto
                    Pogledajte malo

Uglavnom nikada nisam čuo da je neko tražio Atest ovde
                    Banjaluka Blog
                    http://gradbanjaluka.blogspot.com
                    Tattoo Picture
                    http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Normalno da nema prava da ti traži bilo šta sem pasoša, saobraćajne, vozačke i zelenog kartona.

Važeća saobraćajna i zeleni karton kažu da je vozilo uredno registrovano i osigurano i tu je kraj.

Samo šta je normalno kod naših i pandura u okruženju. Kad mi uzme pasoš, stavi u džep i kaže plati kaznu, mogu samo...

Čisto radi objašnjenja, nemojte da pretvorite nadalje u politiku...
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• chiki
                        CBC Veteran
                        • 19.04.2006
                        • 158
                        • Beograd

Putovao sam do CG pa u BIH od Trebinja do Banja Luke i do Dubice u Hrvatskoj. Niko me nije pitao za atest ali na kontroli u BIH su me pitali za opremu i rekoh da imam sve a onda mi rekose da cu kad izadjem iz kola videti da nesto nemam i ja pomislih na atest - mada mi je chep od gasa na desnoj strani na boku branika i jos ofarban u boju automobila - belo. Kad opolicajac rece da nemam nacionalne oznake. Medjutim ja ih imam ali u obliku tri slova metalik sive boje u fontu oznaka sa VW automobila. I to je isto bilo sa desne strane i kad sam im pokazao rekli su da je ok. Iako znam da treba da imam iskljucivo belu nalepnicu sa crnim slovima.
                        Cekam da se priblizi druga registracija i onda cu uraditi atest.
                        AR 159 1.8 TBI
                        C3 1.4i GNV

Comment

Working...
                        X