pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lord Markus
    CBC Početnik
    • 30.01.2008
    • 4
    • Obren-city

pitanje

Kupio sam auto sa plinom kojem je uradjen atest, e sada, u napomene u saobracajnoj nije upisano da auto ima plin, ali imam posebnu potvrdu sa atestom (atest je radjen na niskom masinskom)

e sad, da li je takav atest legalan, i dali mogu (treba) da trazim da mi se na tehnickom upise u napomene da auto poseduje atestirani plinski sistem?

Hvala....
  • Inovator
    CBC Član
    • 27.08.2006
    • 64
    • Bjelovar

ne znam kako je kod vas, no kod nas nakon atestiranja sa svim papirima ides u policiju i tamo dobivas novu prometnu (saobracajnu)

Comment

• ekonomik
      CBC Senator XXL
      • 28.01.2007
      • 315
      • Železnik

Potrazi malo po forumu... pisano je vec o tome.
      Ides u SUP da ti naplate administrativnu taksu i izdaju novu saobracajnu sa novom masom vozila i napomenom "Vozilo na TNG"

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

neko je prethodno odradio atest i sve preziveo u vezi s njim a nije otisao da odradi to u SUP-u, do kraja. nedostatak vremena. ili "vremena"?

na sledecem tehnickom trazi da "ustanove" da imas ugradjen gas, i takve registracione listove s tom napomenom i svim papirima od atesta (moras da imas i onaj A4 gde je upisana i nova masa vozila, glavni podatak za SUP) nosis u SUP, placas novu saobracajnu, taksu i to je sve. ako ti fali taj papir, idi sa tim malim zelenim tamo gde je radjen atest da ti ga ponovo odstampaju.
        .

Comment

Working...
        X