Iskustvo sa atestiranjem, opišite svoje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • serhio011
    CBC Početnik
    • 26.04.2010
    • 4
    • Bgd

Re: Iskustvo sa atestiranjem, opišite svoje

radno vreme saltera u Ljermontovoj od 9h do 20h , za subotu nisam siguran ,

inace moje iskustvo nije lose sa atestiranjem nego sa montazom plinskog uredjaja gde sam sam otkrio tri propusta , elem , osetio se plin u kabini odmah po ugradnji , razlog-nedovoljno stegnute selne ; gubitak rashladne tecnosti za motor , ralog-nedovoljno stegnute selne ; i napukla creva na elektro diznama , moje misljenje - stavljena vec koriscena creva , opravdanje majstora je glasilo : prilikom montaze istih su se ostetila sto nisam primetio kad su menjali posto sam prisustvovao zameni , a na atestu u Vinci su mi rekli da samo poprave dovodnu cev iz rezervoara do motora negde kod balans stangle da je ista nebi prekinula tokom voznje , u stvari samo da je gurnu u falc posto ima mesta , al' su me pustili da prodjem atest
    sto se tice cene :
    600 din. vanredni tehnicki
    1420 din. uput za atest iz ljermontove
    3600 din atest u vinci
    300 din konstatacija ne tehnickom o promeni tezine vozila
    360 din. nova saobracajna

jedini problem koji sad imam je da novu saobracajnu moram izvaditi u mup-u na mestu stanovanja gde je red u nedigled uvek -opstina Novi Beograd pa ako neko ima neku vezu , bio bih zahvalan , mada je malo bezobrazno

Comment

• zoranc
      CBC Senator XXL
      • 31.03.2005
      • 1313
      • Beograd
      • AR 147

Originally posted by serhio011
      jedini problem koji sad imam je da novu saobracajnu moram izvaditi u mup-u na mestu stanovanja gde je red u nedigled uvek -opstina Novi Beograd pa ako neko ima neku vezu , bio bih zahvalan , mada je malo bezobrazno
      Od kada to, ja sam na opštini NBg a sve završio u miliciji u Majke Jevrosime ?
      Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• serhio011
        CBC Početnik
        • 26.04.2010
        • 4
        • Bgd

pa ja se posle svega vratio u ljermontovu , posto se samo vodim na nbgd. a stanujem mml. oni mi rekose da idem u sup u maticnoj opstini , a tamo ljudi kampuju cekajuci , sta nam rade , bezobrazluk , jos kolko sutra idem u prvi sup da probam da zavrsim

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Koilko vidim,i dalje stara pesma "Samo lova ..." a onolika hajka i pomama oko Nove godine .

Comment

• Dejo_Joe
            CBC Veteran
            • 25.08.2009
            • 104
            • Subotica

Ljudi,ala smo svi zurili da atestiramo auto gas uredjaje u automobilima...pa ajde recite,koliko vas je imalo iskustva sa policijom oko toga,da li su trazili atest na uvid i da li je neko platio kaznu sto nije imo atest...iz licnog iskustva mene hvataju i cesto proveravaju,stalnu ulecem u radare i idem putem kojim je zabranjeno,ali nikad ne traze to od mene!Po meni se cini da ovi saobracajci iz Subotice se baziraju na samo jednom pocinjenom prekrsaju,i odma se baziraju samo na to,nikad mi nisu dodatno pogledali ostatak auta,da li imam sve od opreme,atest...ne znam kako je u drugim gradovima,ali eto to je kod mene,zurio da dam malte ne 100e da me sad niko ni ne pita za to

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Moja ženakad je položila vozački pokvari štop svetlo ili žmigalec samo da je pandur zautavi da mu pokaže vozačku...

Ja bi to stavio na šoferku iznutra nek gledaju sada.....

Šalim se malo.. Iako je to u osnovi stvarno uzimanje para ipak je to u vašem interesu, gledali oni ne gledali ali majstori su vam pregledali instalacije i sredili ih po propisu a to je vama više bitno nego tamo nekom plavcu koga ne zanima jer nema kazne kad vidi zelenu nalepnicu...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
              X