posto hocu da izbacim iz auta rezervni tocak skroz pa me zanima ima li ko od vas iskustva sa onim sprejevima (nazvacu ih tako) za brzo lepljenje guma! Ima li to svrhe ili ne????
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
ja imam iskustva, tecna guma u spreju ima svrhe samo ako probusena guma nema fizicki rupu, odnosno ako je probusena a predmet koji ju je probusio ostao na mestu. i tada vrsi korektno posao.
i to se odnosi na gazeci sloj dok ako strada bok gume meni je sumnjivo da postoji ikakva pomoc osim nove gume.
@ Brick
U potpunosti se slazem sa tobom. Video sam u par slucajeva gume koje su punjene tim sprejom i izdrze par km.
@ Wiz
Imas u Bubanj potoku, nove i polovne od 800 din pa na vise.
Pre nesto vremena, potrpa se nas petorica u Zafiru caletovu, da se malo provozamo po gradu....prvo mi se auto ugasio u sred krivine, nizbrdo na kosutnjaku, nakon sto je bio na servisu pumpe visokog pritiska (ah...bosch), a nakon toga, na Dorcolu upadnem u rupu i guma odmah ispusti skroz....
Sta je sad...nista...guma pocepana sa strane. Cinilo mi se da nisam toliko jako udario i toliko brzo isao, ali otkud ja znam...
Da zamenimo tocak...nema kljuca? KAKO BRE NEMA KLJUCA! Necu da zovem caleta namerno...
Navatamo mi tu kljuc, zamenimo gumu...sve ok. Sutra ujutro skinemo mi gumu sa felne...KAD PO SRED BOCNOG ZIDA GUME ZAKRPA DUZINE 15 CM!!! Majstor koji je radio bosch pumpu malo se vozikao, pocepao NOVU NOVCATU GUMU, hladno je zakrpao i predao takav auto...jos zaboravio da vrati kljuc za tocak....
Za pocetak, osnovni incident je resen...pa..hm...na ne toliko lep i prijatan nacin, a sad, ako budemo imali vremena za igru, recimo tuzba za pokusaj ubistva i sl....
- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
A jel zna neko gde ima da se kupe oni mali rezervni tockovi i gume,za nuzdu
Ako mislis copavi kao kod golfa, pravac otpad,ali je pitanje da li ti rupe odgovaraju
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment