pozz
imam pitaqnje oko sekventa pa bih molio ako mozete da mi nesto pojasnite
naime pre par dana mi je ugradjen sekvent tartarini u pug 406 1.8 16v.
odradjeno je stvarno super(i lepo i sto se tice rada motora prezadovoljan sam)
e sad imam pitanje ....
kad mi auto radi na plinu cuju mi se dizne( plinske) dok na benzinu radi bez tog problema.
u servisu su mi rekli da na mom autu istovremeno rade sve cetiri dizne i da se zbog toga cuje dok na nekim autima rade pojedinacno.
mene interesuje da li je to tacno s nobzirom da servis u kom sam ugradjivao radi par godina i da nisam cuo lose o njima(ja sam iz obrenovca a servis se zove AG011).
sto se tice detonacija u usisu vise ih nema ma kako vozio a pre toga sam ih imao jer sam kupio auto sa ugradjenim plinom(obicnim) o cemu sam pisao na forumu..
e sad me interesuje da li je to tacno sto su mi rekli o radu dizni
veliki pozdrav
imam pitaqnje oko sekventa pa bih molio ako mozete da mi nesto pojasnite
naime pre par dana mi je ugradjen sekvent tartarini u pug 406 1.8 16v.
odradjeno je stvarno super(i lepo i sto se tice rada motora prezadovoljan sam)
e sad imam pitanje ....
kad mi auto radi na plinu cuju mi se dizne( plinske) dok na benzinu radi bez tog problema.
u servisu su mi rekli da na mom autu istovremeno rade sve cetiri dizne i da se zbog toga cuje dok na nekim autima rade pojedinacno.
mene interesuje da li je to tacno s nobzirom da servis u kom sam ugradjivao radi par godina i da nisam cuo lose o njima(ja sam iz obrenovca a servis se zove AG011).
sto se tice detonacija u usisu vise ih nema ma kako vozio a pre toga sam ih imao jer sam kupio auto sa ugradjenim plinom(obicnim) o cemu sam pisao na forumu..
e sad me interesuje da li je to tacno sto su mi rekli o radu dizni
veliki pozdrav
Comment