Dali je nekom poznato gde se prodaju gotovi setovi auspuha i zastite boce za LADU NIVU (stim da se boca montira ispod poda)
gotov set
Collapse
X
-
Gotov set u Italiji imaju svi bolji proizvodjachi.
Problem je u tome shto je kod njih dozvoljeno da auspuh kod terenskih vozila bude na desnoj strani, pa je i kit sa auspuhom koji je predvidjen da "izadje" ispred zadnjeg desnog tochka. Kod nas takav auto ne moze da prodje atest.
Ni zashtita za bocu koju proizvode zabari kod nas ne prolazi, iz razloga shto ne pokriva celu bocu, vec samo oko 2/3.
Od gotovih italijanskih kitova odustani.
Kod nas niko ne pravi gotov set.
U zavisnosti gde hocesh da izadje auspuh (pozadi ili levo) potrebna ti je cevka sa odgovarajucim krivinama.
Bolja varivanta je pozadi jer ako izlazi levo mora da ide ispod ili iznad kardana. Iznad nema dovoljno mesta, pa "majstori" uglavnom slepe cev i tuda je provuku , pa ostave oko 5mm protoka na cevi. Kada se ide sa varijantom levo ispod kardana, cev je onda najniza tachka pa je opet problematichno.
Comment
-
-
Mora da bude udaljena 20cm, ali i u tom sluchaju traze bochnu zashtitu za bocu i termichku izolaciju izmedju boce i lima (staklenu vunu).
Slika je malo mutna, ali nadam se da ce se videti.
Comment
-
-
thanks! Vidi se sta treba...
Kolika je ova boca? Meni se cini da je moja malo duza... Nisam siguran da ce cev moci da prodje pored nje na potrebnoj udaljenosti...
Da li se na slici vidi staklna vuna izmedju bocnog i iskrivljenog lima? Da li umesto nje moze da se koristi tanji sloj azbesta?
Zar ne treba na zastitnom limu da postoji otvor kroz koji se prilazi multiventilu i plocici sa podacima o boci?
Treba da napravim tu plocu do kraja meseca pa mi trebaju detalji
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Boca je 60l f315, 820mm duzine.
Da li se na slici vidi staklna vuna izmedju bocnog i iskrivljenog lima?
Pa da, to je staklena vuna o kojoj sam pisao. Za azbest neznam shta da ti kazem. Svi koji rade ateste su pomalo chudni. Meni su rekli "staklena vuna" i ni ne pokushavam da im kazem bolje je ovo ili ono. Chudaci....
Multiventil bi po pravilu trebao da bude okrenut ka kabini (tako je na ovoj Ladi i ja samo tako radim), iz razloga voznje u rikverc i eventualnog udarca u neki visoki predmet. Ventil mora da bude u svojoj kutiji. Plochica sa podacima na boci mora da bude vidljiva i lim ne sme da je prekrije.
Comment
-
Comment