Nedavno ugradjen plinski sistem sa toro bocom od 43L na kojoj je tomasetto multiventil...e sad,pri punjenju plovak se oglasava vec na 27-28 lit. sto je "prerano" jer klasicna racunica kaze da je 80% napunjenosti te boce 34,4L!!! Da li je moguce stelovanje ili plovak nije dobro postavljen...??!
Plovak u toro boci - preuranjen
Collapse
X
-
Nije moguće podešavanje bez vadjenja plovka. Ako je boca nagnuta od horizontale zbog takvog položaja poda vozila, i to utiče na maksimum.
-
-
Ok,i predpostavio sam da ne moze bez vadjenja plovka.Ali ako se plovak izvadi stelovanje je moguce<ako sam dobro procitao izmedju redova?! Da li bi to mogao da odradim sam ili bi trebao intervenciju da prepustim majstoru? Inace radi se o astri g(2001)hatchback,toroidna boca,sigurno znas kakav je pod kod iste...bilo je i boljih dana...
Comment
-
-
Nemoj sam da vadiš MV iz boce. Imaš ugrađen nov uređaj, koji je predpostavljam u garanciji, tako da možeš intervenciju da prepustiš majstoru. Inače, ako zna može da našteluje plovak na multi ventilu.
Comment
-
-
Sutra ce on doci kod tebe po onaj pojacivac...covek je inace tvoj kolega mas. inzinjer ali mislim da je slab sa tim "majstorskim cakama" bilo bi lepo da tu podelis sa nama ili cu morati do tebe?! Cisto da mi ne bi crkao plovak sto hocu da iskoristim 80% kapaciteta bocebilo je i boljih dana...
Comment
-
-
Multi ventil je jedna prosta sprava.
Ako se pogleda princip rada i način na koji on ograniči punjenje na 80%, lako se dođe do zaključka šta uraditi da se stvar popravi.
BTW
Ko zna kako multi ventil stopira dalje punjenje ili počne da se oglašava na 80% popunjenosti rezervoara?
Comment
-
-
-
http://i269.photobucket.com/albums/jj41 ... 0b902c.jpg
crveno = savijeni limchich (moze parche shelne za rebrasto crevo)
plavo = plastichna vezica
i neche vishe nikada da drchi
Comment
-
-
-
Ne da nije cilj, nego je protiv pravila.
Comment
-
-
-
Originally posted by *IvanT*Multi ventil je jedna prosta sprava.
Ko zna kako multi ventil stopira dalje punjenje ili počne da se oglašava na 80% popunjenosti rezervoara?
Usled pritiska koji stvara pumpa na kojoj tocimo,gas potiskuje telo ventila(na slici obelezeno 1)
Telo ventila je sada potisnuto i prolazi kroz rupicu 2 na plasticnom kucistu,ali udara u mesingani deo 3 koji je vezan sa plovkom u rezervoaru
Kolicina gasa u boci raste,plovak se penje i polako dejstvuje preko poluge 4 na deo 3 koji rotira
U trenutku kada je kolicina gasa u boci 80% njene zapremine plovak je dovoljno zarotirao deo 3 tako da igla ventila "preskoci" (obelezeno 5) i prekine dovod gasa
Na sledecoj slici,na preseku se vidi kako radi multiventil
gas potiskuje telo ventila,tezi da ga maltene skroz potisne ali mu neda deo 3 na prethodnoj slici
Kada je deo 3 dovoljno zarotirao pritisak sa pumpe potisne skroz ventil i on sa gumenim prstenom 1 nalegne na leziste 2 i dovod gasa je prekinut
A evo kako sam prokljuvio kako sve to radi
telo multiventila sa plovkom
Evo ventila ulaz-izlaz iz boce
Sad ce sve biti jasnije
A sad jos jasnije
Comment
-
-
e sada kada si sve to izuchio pazljivo, josh pazljivije prochitaj ivanovo "BTW pitanje"koje nema veze sa tvojim otkrichem
Comment
-
Comment