Aldesa i kombinacija neke turske boce sigurno je...BUM!!!!!!!
Ajde ljudi šta se žestite odma, ja kao papagaj, da je to tako BUM nekoliko taksista bi letelo u vazduh na dan. Dok se može kako hoće biće i Karića i onih kojim je bitno da ubace što jeftiniju opremu.
Lovato se pokazao na svakom tržištu toliko da nema konkurencije u odnosu cena kvalitet, prema tome opuštencija bre.
Što više bakrača na tržištu meni lepše, sve više prepravki
Dora je u pravu, nije vredno nekog veceg komentara.Kamo srece da svi koji imaju u planu da ugrade autogas dodju na ovaj forum a posle toga odluce.
Tako je, ja sam prevrnuo ceo forum i procitao, i malo se informisao, i onda bio vidjen u N.Sadu, i sada sam zadovoljan
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Bogami ako je Aldesa onakva kao na slikama ne lici da je bas lose nesto. Pitam se samo kad ce neko u SCG da pocne da proizvodi nesto od toga. Ustvari znam. "Ne isplati se" kao i uvek
DA, nije ni meni jasno,jel to sa ugradnjom ili bez....
Ako je bez...onda je ista cena...
Jer ja kupih sve komplet Brc sa Stako bocom za 15000din?!?
OK, pogledaj kolika je stvarna cena tog svega što si kupio u oficijelnom cenovniku BRC-a. Sad kad dodaš PDV i tako neke maržice ne može da bude ta cena.
Sa druge strane ugradnja neke takve "konfiguracije" zahteva još dodatnijh nekih sitnica jer se ne dobijaju u kompletu tako da i to povećava malo cenu. Ali za te pare koje si naveo neki ugradjuju gas u auto sa sve "rukama", šta misliš koliko su tek oni platili delove
Jako ne volim kada neko napamet kao jedan clan koji je ovde odgovorio u ovoj temi prica o necemu sto nema pojma. Vozim Yugo Tempo 1.1 i ugradio sam upravo Aldesu i ni jedan problem nisam imao sa ovim uredjajem. Auto mi trosi ko upaljac (8-9 L) Stvarno me nervira kada neko stalno samo soli LOVATO ili BRC je najbolji. Prvo proverite cinjenice pa onda pricajte o necemu. Majstor koji mi je ugradjivao autogas je ugradjivao pre toga i nekim mojim drugovima (7 kola) i niko se nezali. Sto se mene tice slobodno mozete i aldesu ugradjivati. Do sada sam presao 20000 km i nikakav problem nisam imao.
Do sada sam presao 20000 km i nikakav problem nisam imao.
moj automobil sa landirenzo uredjajem presao 252k i jedan servis do sada od ~1000din.
o ovom uredjaju neznam nista ali pisemo se kada prodje kod tebe jos km.
Pa poznajem licno Karica i covek ume da napravi pare... Kargas ma koliko da je bio los, ugradjivan je masovno, a u nekim trenucima i daleko vise od Lovata i BRC-a.
Ne zelim da kudim uredjaje koji jos uvek nisu masovnije prisutni na nasem trzistu, pa cu ostati uzdrzan, ali tvrdim da su svi izvikaniji uredjaji skuplji ne samo zbog kvaliteta, vec i zbog ulaganja u brend!
Ako se uredjaj pokaze da drzi odnos cena kvalitet, onda je to pun pogodak. Ako svi mislite da treba ulagati u najskuplju robu na trzistu, onda se grdno varate, jer bi onda svi trebalo da vozimo Mercedese i BMW-e.
Izvinjavam se plinadzijama zbog mog razmisljanja, ali i uredjaji za gas su samo proizvod kao i sve ostalo na trzistu, a trziste je tu da evaluira kvalitet!
Jako ne volim kada neko napamet kao jedan clan koji je ovde odgovorio u ovoj temi prica o necemu sto nema pojma. Vozim Yugo Tempo 1.1 i ugradio sam upravo Aldesu i ni jedan problem nisam imao sa ovim uredjajem. Auto mi trosi ko upaljac (8-9 L) Stvarno me nervira kada neko stalno samo soli LOVATO ili BRC je najbolji. Prvo proverite cinjenice pa onda pricajte o necemu. Majstor koji mi je ugradjivao autogas je ugradjivao pre toga i nekim mojim drugovima (7 kola) i niko se nezali. Sto se mene tice slobodno mozete i aldesu ugradjivati. Do sada sam presao 20000 km i nikakav problem nisam imao.
PROSLE GODINE ,prilikom nestasice na trzistu (nasem) landirenzo uredjaja koje iskljucivo ugradjem ,ugradio sam desezak uredjaja ALDESA.Na izgled malecki gruba izrada i tako po meni nikakav .Ugradjeni u lade,yugice i keceve, nijedan za godinu dana nije dosao na neku reklamaciju ili stelovanje .kazu musterije da su zadovoljne sa potrosnjom
pre dva meseca dobijem poziv sa eko pumpe u subotici da hitno dodjem jer shishti plin iz slona mercedesa,odem tamo imam sta da vidim,shishti plin iz gas ventila pukla gumica,shishti plin iz sigurnosnog ventila na multiventilu ,a sa pumpe svi pobegli preko puta ulice,dovucem auto u servis da otklonimo curenje,i covek mi pokazuje ambalazu od kafetina aspirina i ostalih lekova protiv glavobolje i objasnjava da ima strasne glavobolje otkako je ugradio plin a cesto ide iz beograda u budimpestu,
uredjaj je bio voltran majstor xy iz beograda ,a ono sto je ustedjeno za ugradnju -potroseno na lekove jer boli glava od mirisa plina.
a vi dizite i dalje turske uredjaje u nebesa
Tako nekako pise u knjigama iz menadzmenta i vazi za neke normalne zemlje, ali ovde je u pitanju Srbija i u pitanju je ugradnja uredjaja koji treba da nadzivi vek jednog prosecnog auta. Trziste nase zemlje je po tom pitanju dooooosta drugacije i trebace nam puno vremena da dodjemo na "nivo knjiga".
BTW
Jos uvek se nisam sreo sa bilo kojim uredjajem iz Turske koji je makar pribliznog kvaliteta, kao bilo koji italijanski uredjaj, ali svaka roba ima svog kupca.
Comment