AG autogas NL

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojannn
    CBC Početnik
    • 20.05.2009
    • 9
    • Beograd

AG autogas NL

Od skora sam vlasnik Picassa sa ovim sistemom i ok me služi ZAISTA !
    Pitanje za poznavaoce ovih sistema gde promeniti filtere,uraditi neku opštu dijagnostigu i po kojoj ceni !
    jedino mi merač nivoa gasa zakucao na minimum i ni makac,ee to ...
  • duh koji hoda
    CBC Veteran
    • 10.03.2009
    • 123
    • djavolja varos

Re: AG autogas NL

auto kuca "curcic" sa dusanovca uvozi AG uredjaje. inace su i dileri za subaru!
    065/44-44-419
    011/24-72-222

Comment

• bojannn
      CBC Početnik
      • 20.05.2009
      • 9
      • Beograd

osim filtera NIŠTA NEMAJU,PROVERIO !!!!!!!!!!!

Comment

• lakilucano
        CBC Senator XXL
        • 31.08.2007
        • 421
        • Bezanijska kosa

Niko nista nema i ne zna u Srbiji oko Holandskih uredjaja vozi tako i NE DAJ NIKOME da ti dira jer ce sve da pokvari to ti pricam iz licnog iskustva. Ako te intersuje jos nesto moze na pp.
        bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
        Ne predaj se nikad,osim kad moraš.

Comment

• dulegolub
          CBC Član
          • 04.12.2007
          • 45
          • Beograd, Voždovac

Imaš na portalu reklamu servisa koji servisira holandske uređaje

Comment

• slavko_bgd
            CBC Senator XXL
            • 24.03.2009
            • 771
            • Batajnica
            • Stilo 1.6 16V MW

Probaj da pozoveš 063/533-800. Komšija svojevremeno kod njega popravljao P306. Lik je u Novom Sadu.
            Pozdrav
            Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• bojannn
              CBC Početnik
              • 20.05.2009
              • 9
              • Beograd

video sam i ja ove šo sevde reklamiraju NIKAD ČUO kod mene su u kraju,
              ali kao što kažete ne dam da mi svako prčka i uči se na meni,samo konkretni servisi sa iskustvima drugih pozitivnih naravno

Comment

• slavko_bgd
                CBC Senator XXL
                • 24.03.2009
                • 771
                • Batajnica
                • Stilo 1.6 16V MW

@ Bojannn

Dobio si telefon konkretnog servisa.
                Ispravka, komšija svojevremeno popravio AG HOLANDSKI PLIN na P306 kod tih likova .

Ima još jedan u Zemunu ali ne znam nikoga ko je radio nešto kod njega, tako da ćeš morati sam da proceniš...
                Inače, gotovo je nemoguće u Srbiji naći nekoga ko to popravlja.Najveći problem su delovi.
                Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• bojannn
                  CBC Početnik
                  • 20.05.2009
                  • 9
                  • Beograd

radi ovaj moj da ga ne ureknem,dobro ...
                  a dabi nastavio treba ga malo i održavati !
                  Idem u petak U Grčku pa kad se vratim,sumiram utiske i onda da vidimo !

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by bojannn
                    video sam i ja ove šo sevde reklamiraju NIKAD ČUO kod mene su u kraju,
                    ali kao što kažete ne dam da mi svako prčka i uči se na meni,samo konkretni servisi sa iskustvima drugih pozitivnih naravno

To što si "NIKAD ČUO" ne zači da se uče i prčkaju na tebi. Naprotiv, drugi će da se uče i prčkaju. Olako deliš kvalifikacije na osnovu iskustva 0, sa druge strane od koga da čuješ pozitivna iskustva o takvim servisima kad ne postoje uopšte.

Ljudi olako u reklame stavljaju Lombardini, Tartarini, Mudantini a u stvarnosti nema ni A od održavanja takvih uredjaja. Za konkretne koj ise pominju znam da su popravili dosta uredjaja, ne ulazim u to koliko košta, zašto to uopšte neko popravlja i koliko je trajala ispravnost popravljenog. Stoga ne dozvoljavam da se piše omalovažavajuće o nekom ko radi a ti imaš jedini kriterijum da "NIKAD ČUO" Za Ćurčića su svi čuli pa od reklame ima samo filtere, to imam i ja koji ih ne radim, neću da ih radim ali eto nek se nadje...
                    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• bojannn
                      CBC Početnik
                      • 20.05.2009
                      • 9
                      • Beograd

evo jedno od iskustava čoveka koji je bio kod tih "majstora",da ne pišem i druge,glupo je

коме: мени
                      прикажи детаље 22.мај (пре 3 дана) Одговори

Ja sam bio kod onog lika sto se reklamira na forumu ,problem je bio sto je sam prebacivao sa plina na benzin,generalno je sredio problem ali sam prosao kao sa "kravom kad da mleko pa ga posle prospe" e tako je on sredio taj problem zamenio jedan relej i naplatio 100e ali je uspeo da sprzi komp od plina tako sto je ostavio jedan sraf ne pritegnuti koji je naravno pao na procesor i to nije hteo da prizna pa je pokusao sa budzenjem ali nisam dao.Tako da je moj dobronameran savet ne daj nikom da se igra oko uredjaja jer niko nema softver za te sisteme i mogu samo kao" corava koka" da nesto slucajno nabodu.Nisam ja samo kontaktirao njega kontaktirao sam i druge i po Hrvatskoj i po Srbiji ali niko nista ne zna.
                      Pozz

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Zato postoji tema iskustva sa majstorima ali ne dozvoljavam i dalje da se piše o majstorima samo na osnovu toga " ja nisam čuo za njih" pa to znači automatski da nemaju pojma.

Sa druge strane svaki taj sistem je prešao bar 200k kilometara hteli vi to da znate ili ne i sve komplet je dotrajalo i lak ose dešava pipni ovo a crkne ono, to je razlog zašto neću više da dangubim vreme na tako nešto a svi očekuju popravku za 10 evra i nabavku delova u trafici na ćošku...

https.autogas.rs

Comment

• bojannn
                          CBC Početnik
                          • 20.05.2009
                          • 9
                          • Beograd

ok razumem kolegijalnost .
                          Ako mi nešto zeznu,eto mene kod tebe!

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Pogrešno si razumeo, uopšte nije kolegijalnost u pitanju, ja kažem kad je neko šloser a ne majstor ali i ja dobro razmilim (a znam sve o tome) pre nego što izjavim tako nešto. Mušterije koje nemaju pojma o poslu olako daju sud o nekom majstoru ili servisu po onom mušterija je uvek u prave, e nije, onda je majstor a ne mušterija. To neće niko da radi ili prihvati uzme 20-30 evra i ne uradi ništa, onda drugi pa treći i tak oredom. Zato kad čovek koji uradi uzme 100 ili 1000 evra meni nije krivo, uradio je. Da li ste svi vi hteli da shvatite da imate gomilu gvoždja koja polafunkcioniše a ne zna se dokle će i svesno se jedite zašto to niko ne popravlja je sasvim druga stvar. Svi koji "znaju da se to lako popravlja" neka poprave sami ili ćute i plaćaju. To je poenta priče.

Što se dolaska kod mene tiče, jedini razlog zašto bi došao je da se to kad crkne pobaca napolje a stavi nešto novo sa garancijom, drugi razlog ne vidim u nekoj budućnosti.

https.autogas.rs

Comment

• bojannn
                              CBC Početnik
                              • 20.05.2009
                              • 9
                              • Beograd

Bio na odmoru,Grčka i malo utisaka sa AG-om...nakon 2500km
                              Radi FENOMENALNO...pu.pu.pu ....da ga ne ureknem!
                              Vožnja autoputem pri većim brzinama(do 140km/h!) ga je čini mi se malo osvežila,ide bolje,bolje prima gas i nije više onako trom auto(Picasso 1,8 16 v *02)
                              Sipao sam 2 puta u Solunu,i def.bolji kvalitet gasa,a o potrošnji nesmem ni da pričam 7,5 l/100km sa konstantno upaljenom klimom,čak i manje na pojedinim relacijama!
                              Ali svakako vreme je za filtere,jer sam ja već ubio skoro 10,000km,tremba ga održavati u ovakvom stanju
                              pozzz ....

Comment

Working...