Ako započneš proceduru u Ljermontovoj moraš da obaviš atest u Beogradu, tj. Mašinski fakultet, Vinča ili AMSS.
Atest za plin.MUKA MI JE!
Collapse
X
-
Originally posted by ChokkyPa kako onda da odradimo atest u NS? Ipak, razlika u ceni nije za zanemarivanje!!Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by HeinzOriginally posted by ChokkyPa kako onda da odradimo atest u NS? Ipak, razlika u ceni nije za zanemarivanje!!
Rečeno mi je da može sigurno ali ipak bolje pitaj u SUP-u da ne bi imao komplikacije.Pošto je kod mene na kevu auto,a sa ćaletom sam išao da mi se ugradi gas to je bio jedini razlog zašto nisam mogao u Beogradu da ga obavim.Znači ako nisi ti lično vlasnik onda isključivo sa vlasnikom dođi u NS
Comment
-
-
U subotu imam zagovoren Atest za plin i to kod mene u radionici NEVEROVATNO ALI ISTINITO tako da cu pisati o tome da li ce mi biti jos vise muka ili ne.Uglavnom jedva cekam,dolaze ljudi iz Masinskog i to ovde(procitaj ispod crte)
Javicu se sa "izvestajem" koliko ce biti mrtvih ako me budu zezali.Pa ipak oni moraju da sidju u kanal da provere auto a kako ce izaci.Salim se!!!!Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
Comment
-
-
Originally posted by SreckoBGDanas sam dobio atest u AMS-u u Ruzveltovoj. Trajalo je tridesetak minuta sa svom papirologijom, bez problema. Juce sam zakazao, danas zavrsio bez cekanja u redu.Samo nam jos reci koliko te je kostalo to zadovoljstvo, jer sam cuo da nisu iste cene atesta na masincu, u AMSS i u Vinci
Two beers or not two beers...
Shakesbeer.
Comment
-
-
Evo ovako da se javim posle dana D odnosno atesta koji je radjen kod mene u radionici.Ovo sto se javljam je dokaz da je dobro prosao jer bi u suprotnom ja bio u zatvoru JER BIH NEKOG UJEO OD BESA.
Salu na stranu, molim da mi ovaj tekst ne ukinete jer ce sad krenuti reci hvale za coveka sa masinskog fakulteta.Covek je sasvim NORMALAN I ono sto mi najvise znaci je to sto je dosao svojim licnim autom I to Grand cheeroki V8 kojem je on sam radio plin I to odradio ga pravo,sa dva isparivaca Landi,ma da neduzim jednom recju strava,uglavnom poenta cele ove price je da zna kako ga je raditi I sigurno mu taj Jeep nije bio prvi auto jer ako mu je prvenac V8 daleko ce da stigne.
Nego moji auti odnosno one koje sam ja radio su svi prosli samo na dva imam korekcije oko ventilacije ali za njih sam duzan samo da mu javim da su prepravljeni I da ih slikam I posaljem mu slike na mail.Sto se cene tice to je ovako ima nekih 1050.00 din za uput,700.00 din za vanredni tehnicki, za atest 3600.00 din I jos nekih taksa I taksica ali to je sitno uglavnom to je krajnja cifra od oko 5500.00 din za sta licno mislim da nije mnogo.
Mnogo me obradovalo sve ovo danas I ponasanje ovog coveka koji je I vratio par ljudi od kolega koji ocigledno nisu mogli proci(tako se ubija konkurencija kad u masi ljudi tvoji auti prolaze a drugi ne)ali stvarno primer onog koji nije prosao je jedan golf 3 kojem je isparivas stavljen kod samog kosa I izduvne grane pa cak je I cudno kako ga je tu stavio skoro da se I nevidi a izduv mu je na 50mm.
Sve u svemu da zakljucim na kraju da od ovog atesta nemam nista konkretno ni u novcu niti bilo kako ali priznajem da mi je to dusevna hrana I da sam bar malo smireniji da znam da medju ljudima koji rade te ateste ima I normalnih(neka se oni koji su drugacije ponasaju na atestu nadju uvredjenim nije me briga)
I samo jos nesto, povlacim ono iz naslova teme NIJE MI VISE MUKA OD ATESTA.Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
Comment
-
-
znas da mu to nije prvi auto i da je radio druge...kako sme ako je zaposlen na masinskom, konflikt interesa je prvo sto mi pada na pamet.
Aonim odgovorom sam hteo da kazem da ima i normalnih osoba ali si ti dokazao i ono suprotno sto sam na trenutak zaboravio juce posle atesta da ima i onih zakerala kakav bi i ti bio verovatno da ides na atest.
I bez ljutnje ako se zamisle neki kad procitaju ovo.Iz cisto ljudkih odnosa nisam hteo da imenujem nikoga ali sam siguran da ce se svako pronaci u ovoj temi.
Toliko od mene.Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
Comment
-
-
zastitni lim boca ispod automobila
Poz.
i dalje me muci to sa limom ispod boce.... niko nije to radio za citroena spoljna boca i jos i atest... kao proci ce samo stavis lim kod limara...ali procitao sam negde da ima toroidalna(ili kako vec..) za bas spoljasnju ugradnju(na engleskom mozda sam omasio malo prevod bili 10 boca za rez tocak i sve imale nesto...)... ali ako i nema ako je neko cuo ili ima iskustva oko toga dajte post moram da ugradim plin... osim ako ne dobijem na loto
100*merim pa razmislim pa tek onda secemCSI
Comment
-
-
Postoje rezervoari toro oblika koji su predvidjeni za spoljnu upotrebu. Medjutim i oni moraju da imaju zastitu u vidu limene oplate , koja stiti rezervoar od sitnih mehanickih ostecenja.
Comment
-
-
CSI ne piše odakle si.
Ima toroidne boce za ugradnju ispod poda, ima i multiventil za tu bocu (imam oba) ono što nemam je mozak nekog što atestira pa da se odmorim ko čovek.
JEDINO PRAVILNO rešenje tvog problema je da odeš u atest servis u tvojoj okolini i da pitaš atest majstora da li i kako može da se ugradi takva i takva boca u tvoj auto.
Poneseš kameru i snimaš razgovor. Označiš atest majstora onim nevidljivim sprejom sem na UV zrake i u roku od najviše 48 sati uradiš po uputstvu jer u 49. satu može doći do promena.
Ima jedno JOŠ PRAVILNIJE rešenje, odeš u neki servis koji ima ugovor sa atest kućom i gde atest majstori dolaze da pregledaju u tom servisu odredjenog dana. U tom slučaju prolaziš atest makar stavio bocu od plastelina. Ako nije svugde tako izvinjavam se dotičnima, u mojoj okolini je tako.
Malo sam ogorčen na temu pa karikiram ali izmedju redova sve stoji.
Odeš pitaš i tako uradiš, svaki pregledač će ti drugačije reći tako da ti ne vredi moje ili tudje iskustvo.
Drugi slučaj je isto tačan i dosta prostiji, biraj.
Comment
-
Comment