Opel Vectra 1.6 16v lovato RID GPL RGE090

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • urbanKI
    CBC Početnik
    • 12.11.2009
    • 4
    • Vojvodina Kikinda

Opel Vectra 1.6 16v lovato RID GPL RGE090

Pozdrav forumasi ,imam par pitanja vezano za plinski uredjaj na pomenutom vozilu.Danas sam menjao filter vazduha kada sam u kucistu filtera na usisnom crevu video cudan deo kome mislim da nije mesto tu.Inace auto mi je strasno lenj na benzinu pa i na gasu.Kako je moguce da su prilikom ugradnje gasa potpuno zatvorili usis ka filteru za vazduh i izbusili drugu rupu koja je dosta manja.Pretpostavka da auto ne dobija dovoljnu kolicinu vazduha i zbog toga i slabije vuce.Vozio sam i druge Vectre sa tim motorom gde je razlika u startnosti auta veoma bolja.Sta bi trebao uraditi po pitanju filtera za vazduh.?

• Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Opel Vectra 1.6 16v lovato RID GPL RGE090

Treba da odeš kod nekog majstora da to pogleda jer ako je tako naštelovano sa tom restrikcijom, neće raditi ako je skineš. Treba utverditi zašto je bila potrebna baš tolika restrikcija na usisu...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• urbanKI
      CBC Početnik
      • 12.11.2009
      • 4
      • Vojvodina Kikinda

Re: Opel Vectra 1.6 16v lovato RID GPL RGE090

Poslusao savet bio sam kod majistora.Evo kako stvari stojeomenuti motor nije predvidjen za model gasno uredjaja vec mu je potreban sekvent...Dobro ne isplati mi se ugradjivati kad i ovako radi dobro (kako tako ).Kazu mi da postoji mesac koji se ugradjuje u usisno crevo gde se nevidi?Da li to moze tako?Jako je dugacak usis pa verovatno tu gubi snagu dok gas dodje do usisne grane.Ta prepravka bi me kostala 60 eur.Da li mi se isplati to da prepravljam?

Comment

Working...
      X