1. Posedujem Jettu II na kojoj imam ugradjen plin vec 3 godine , i sa kojom sam presao oko 60000 na plin, ovde kod vas na forumu sam procitao da plin ne smem da namirisem ni u kolima ni oko auta. Auspuh je ispravan , a meni se s vremena na vreme desava da namirisem plin, i to bogami tako traje, od same ugradnje. Koliko je opasno, sta je uzrok i kako da resim???
2. iako nista na motoru nisam radio, primetio sam da je ler gas na plinu od skoro znatno manji, auto normalno ide pali i trosi, ali me nervira sto se ceo trese u leru zbog malog broja obrtaja. Sta je uzrok, ikoje je resenje???
2. iako nista na motoru nisam radio, primetio sam da je ler gas na plinu od skoro znatno manji, auto normalno ide pali i trosi, ali me nervira sto se ceo trese u leru zbog malog broja obrtaja. Sta je uzrok, ikoje je resenje???
Ako se plin oseti samo po nekad, to nije nista. Meni se par puta to isto desavalo, cak sam isao u Ruzveltovu-AMS da provere da li negde curi. Naime, u punionicama se nekad stavi malo vise ''smrada'' koji bi inace trebalo da opomene korisnike ako plin negde curi. Inače, svaki motor pogonjen na plin mora malo da se ''oseti'' na plin kao i sto se dizel motori osecaju na dizel a benzinski opet na benzin.
Comment