Potrosnja na Mom audi-ju

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Chibbyka
    CBC Član
    • 28.11.2007
    • 71
    • Jagodina

Potrosnja na Mom audi-ju

Audi b3 1.8 75ks 1987 god, karburator.Od skoro je poceo da guta 14 na 100, naspram doskorasnjih 10/100. Pre nego sto sam primetio potrosnju, zamenjene svecice kablovi kapa i ruka. Bio do majstora, ovaj zavrnuo onaj sraf za 1 krug i kaze "teraj"! Perfomanse su lose a potrosnja ostala. Primetio sam da i kada recimo upalim, zagrejem ga malo i krenem nekih 500m i recimo moram da stanem, znaci ugasim motor, da tesko upali (verglanje 10-ak sekundi)! I na benzinu ima onaj momenat pri dodavanju gasa da se kao zagrcne! Jel znaci prvo na stelovanje paljenja na benzinu, i sta dalje odprilike, cisto da me ne vozikaju majstori mnogo. A kao i da malo stinkin' benzin!
    Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Re: Potrosnja na Mom audi-ju

Ako je uredjaj i motor ispravan, stavi nov filter vazduha, idi kod majstora koji ima gas analizator i neka ti nasteluje rad motora po parametrima anlizatora...potrosnja kakva bude.

Najgora stvar koju neko moze uraditi svom motoru je "...bitno mi je da malo trosi, a nije mi bitno kako ce ici, neka kotrlja...".
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Vidan KV
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2007
      • 432
      • Kraljevo
      • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

....za početak pravac karburator servis!.....bio je jedan u JA kod onih Elmosovih zgrada,ne znam da li i dalje radi......uglavnom:ultrazvučno čišćenje karburatora,kontrola paljenja,nov filter vazduha+štelovanje karburatora i posle toga mora da troši ko kandilo ........pozzzz! p.s.čini mi se da postoji i jedan karb servis i na onom pravcu posle naplatne rampe(negde preko puta Coral pumpe).....e sad kako rade.....da si bliže KV.....

Comment

• Chibbyka
        CBC Član
        • 28.11.2007
        • 71
        • Jagodina

Originally posted by *IvanT*
        Najgora stvar koju neko moze uraditi svom motoru je "...bitno mi je da malo trosi, a nije mi bitno kako ce ici, neka kotrlja...".
        Naucih nesto novo. Thanx!
        Hvala i Vidanu, zavrsicu sve to!
        Idiots authority, promising equality, so where is the land of the free... STOP IT YOU'RE KILLING ME

Comment

Working...
        X