Teško će da radi sa tri kapi benzina a ne sa 10% curenja (na plinu). Ko je neverni Toma neka isključi pumpu preko osigurača i sačeka neko vreme da "iskaplje" benzin, primetiće se promena u radu.
Iz ličnog iskustva,nisam se nikada susreo sa automobilom kome toliko cure sve četiri dizne.
Kako je radio?Da li je mogla u radu motora da se primeti nepravilost,ili jednostavno da
nestaje gorivo iz rezervoara?
Može da radi ali će to svaki majstor utvrditi po tome što je gas zavrnut skoro do kraja a motor i dalje radi... Ako je pre toga bilo dobro podešeno a dizne ili emulator ispravni, nema šanse da radi normalno a skoro i nikako... Danas mi je bio jedan takav auto, emulator čudno crkao ali ne skroz. Prekidač čuveni Fema (noname) prebaci na gas (po njemu) ali zato radi na oba goriva Skineš žicu sa gasnog ventila,motor i dalje radi, ne baš kako treba ali radi...
Pozdrav svima,
posedujem Golf 3, 1.8 (oznaka motora AAM), monopoint, '97 godiste i ugradjujem Lovato plin u njega, a problem je nastao kod povezivanja zica prekidaca i tu bi mi trebala mala pomoc.
Potrebno je iskljuciti struju na Bosch dizni, a nisam bas ni 100% siguran da li je potrebno iskljuciti ili na neki nacin zavarati lambda sondu na izduvnoj grani kod ovog modela!?
Na nekim instalacijama na Golfu 3 sam video negde da koriste jedan, a negde i dva releja, ali ne znam tacno na koje zice da povezem. Npr. sa prikljucka koji ide na diznu idu 4 zice, 2 idu ka kompjuteru, a dve idu unutra na osigurace i tu ne mogu nikako da se snadjem. Da li postoji neka sema povezivanja konkretno za monopoint sisteme?
Znam da crna ide na masu, plava ide na elektromagnetni ventil i isparivac, crvena ide preko osiguraca na 12V, zuta bi trebala da iskljucuje diznu (preko releja), a braon da bude koliko sam skontao pobuda!?
Svaki savet ce mi biti od koristi, hvala unapred na odgovorima i izvinjavam se ukoliko slicna tema ili odgovor na moja pitanja vec postoje u nekim temama.
braon se vezuje na bobinu za broj obrtaja, a umesto releja stavi emulator koji se povezuje
na plavu zicu tj. kada se aktivira elektro ventil gasa aktivira se i emulator.
Znam da crna ide na masu, plava ide na elektromagnetni ventil i isparivac, crvena ide preko osiguraca na 12V, zuta bi trebala da iskljucuje diznu (preko releja), a braon da bude koliko sam ukapirao pobuda!?
Radi se o nekom starom Longas prekidacu, ali planiram da uzmem neki Lovatov.
Posto sam na par automobila malo pogledao ispod haube da vidim kako je instalacija spojena(slabo sta sam video posto je sve dobro izolirano), ali nigde nisam video nista sem max. 2 releja??? Znaci nigde nisam video Lov Eco(lambda kontroler), niti ista slicno?
Zanima me jos da li ukoliko budem uzeo neki od Lovato prekidaca, a oni imaju i one 2 zice koje idu na senzor nivoa, a ja ga nemam na mojoj boci, da li ce funkcionisati bez toga?
naravno da ce funkcionisati samo neces imati pokazivanje kolicine goriva na prekidacu
te dve zice skratis i izolujes i to je to, ako hoces dokupis pokazivac nivoa montiras na
multiventil povezes na prekidac pa imas pokazivanje i u kabini
Uzeo sam novi zavoli lambda kontroler i novi elektronski prekidac, neki italijanski, bezimeni.
Sada mi je sve jasno, i sve radim po ovoj semi, samo mi je problem sto ne znam koju zicu da prekinem na lambda sondi, u semi pise crnu, ali ja crnu nemam. Po semi se logicki zakljucuje da moze biti druga ili treca zica, ali nisam opet siguran?
Comment