Postovani majstori plinskih uredjaja interesuje me gde mogu kupiti originalni mikser za plin monopoint sistem ubrizgavanja,motor 1600cc.koliko kosta okvirno.koliki treba da bude unutrasnji precnik difuzora na mikseru.pozdrav i hvala
Mikser za plin Lovato monopoint 1,6.opel astra
Collapse
X
-
Re: Mikser za plin Lovato monopoint 1,6.opel astra
Kod nas nigde. Koštaju izmedju 30 i 100 evra, toliko je bilo u markama, sad ne znam tačno ali verujem da toliko košta.
Pa izabereš miscelatore pa model auta pa sve redom...
-
-
Koji je razlog kupovine "originalnog" mesaca i sta je to original?
Na trzistu je veliki izbor jako kvalitetnih koje takodje prave velike firme za autogas, a nisu iz Italije (btw ni ti iz Italije, u procesu proizvodnje nisu videli ni "I", ali...).
Comment
-
-
Razlog je taj sto mi kazu majstori za plin da mikser ima presudnu ulogu u potrosnji kod tih motora a meni trosi20l gradske voznje a Leskovac i nije neki grad.probano je zamenom isparivaca bio je lovato stavljen brc i opet isto.Pirke
Comment
-
-
Najbitniji deo mesaca je difozor, a njegov precnik igra presudnu ulogu u performansama i potrosnji kod venturi sistema. Ostatak mesaca je parce aluminijuma i svejedno je ko ce ga praviti. Dobar strugar moze da ti resi problem.
Comment
-
-
Malo je komplikovanije od KOLIKE TREBA DA SU RUPE VEĆE ILI MANJE!!!! Pravi mešač je onaj koji uspe da obrazuje i zadrži bar približno korektnu smešu u celom opsegu rada motora. Komplikovanije je nego što izgleda, a nekmoli kad se pretope stare glave motora i klipovi pa odlije i izbuši burgijom. Napadni uglovi strujanja vazduha, veličine otvora, VENTURIJEVA zakonitost, brzina strujanja, ugao difuzora, leđni ugao....... i još jako ''MALO'' toga do idealnog mešača. Imaš ga orginalnog kod ITALIJANA i na njihovim sajtovima možeš videti, ali je cena možda 1/4 celokupne ugradnje. A ostalo je kako se snađeš, od uvodnice, redukcije u****nog vazduha, ženske čarape na usisu i td...., i kažu ljudi IDE! Pa ko voli nek izvoli, ostatak ti je na pp.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
pa meni je skinuti difuzor bio 35mm ili 36. pa je trosila 20 a sad je stavljen drugi na31mm pa cu da vidim dali se popravila potrosnja ili pogorsava.auto mi i sa ovim manjim difuzorom ide lepo i na plin i na benzin.mislio sam posto je uzi da ce smetati benzinskoj dizni da lepo rasprsi gorivo ali nema razlike ide lepo.prestelovan je i videcu.pozdrav i hvala na informacijama nadam se da cu uraditi nesto jer mi stvarno ide na zivce da auto od 1600cc toliko trosi
zaboravio sam da kazem stavio sam i nov manov filter,stari je bio skoro nov ali kazu da su manovi filteri bollji pa neka idePirke
Comment
-
-
Plasim se da ce u tom slucaju situacija biti ista ili jos gora i da problem nije vezan za gasni uredjaj.
Comment
-
-
Prekontrolisi potrosnju jos ovaj put, pa ako ostane slicna pisacemo dalje...
Comment
-
Comment