Mikser za plin Lovato monopoint 1,6.opel astra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ragazzoni
    CBC Senator XXL
    • 24.02.2009
    • 774
    • Obrenovac i okolina
    • Opel Omega 2.0i-16v

Re: Mikser za plin Lovato monopoint 1,6.opel astra

Ja mislim da je baš problem u mixeru ili njegovoj montaži. Nisi spakovao kako treba, ili majstor koji ti je pakovao i zagušio si protok vazduha(najverovatnije), između brizgaljke i difuzora mixera, pa si napravio dobar potpritisak ali samo za gas. Lepo radi na leru, a u opterećenju...... Možeš da ugradiš LAMBDA CONTROL SISTEM, ali proveri prvo ispravnost LAMBDA sonde. Namerno ti ovako pišem jer si se upetljao u nešto što sam ne možeš da rešiš, ni ti ni tvoji majstori. Poslao sam ti poruku na pp koju očigledno ignorišeš. Proveri filter vazduha, da ti iberlauf ne masti filter, kao i funkcionisanje regulatora u****nog vazduha toplo/hladno.
    ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
    Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• nina996
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2009
      • 324
      • leskovac

Ovako stoje stvari mikser je bio sa fi 36 stavljen je 31 isto trosi.sto se tice landa sonde ispravna je jel mi ne pali cek lampicu nikad.sto se tice poruke sutra zovem posto je vikend da ne smaram ljude,filter vazduha je nov stavljen pre nekoliko dana(man)sto se tice iber laufa u kucistu je suvo da uopste nema masnoce difuzor na monopointu,klapna gasa su cisti kao da su juce oprani motor je u izuzetnom stanju.sto se tice regulatora sta da uradim
      Pirke

Comment

• misterx
        CBC Početnik
        • 27.12.2009
        • 2
        • Banja Luka

Ovom prilikom pozdravljam sve forumaše. Da ne bih otvarao novu temu iskoristiću već postojeću , znači interesuje me gdje mogu da kupim mikser za karburator stromberg za Mercedes 190 . Koliko bi koštao otprilike i kako izgleda isti. Unaprijed hvala!

Comment

• nina996
          CBC Senator XXL
          • 20.03.2009
          • 324
          • leskovac

Evo da javim sta sam uradio.Promenio sam mikser stavio domace peroizvodnje i opet isto,ugradio sam landa control danas sipao 10l.pa javljam rezultate.pozdrav
          Pirke

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Očekujemo rezultate merenja sa novougrađenim lambda kontrolom.
            Na takvim automobilima meni je pravio problem namotaj u razvodniku paljenje,naime luft u smislu nekontrolisanog zakretanja namotaja oko svoje ose što je imalo za posledicu loš momenat paljenja smeše,veću potrošnju i manju snagu motora. Rešenje je fiksiranje namotaja i usaglašavanje momenta paljenja.
            Nadam se da je pre svega ovoga utvrđeno da sigurno nigde nema nekontrolisanog curenja gasa na spojevima,instalaciji,boci,isparivaču i gasnom ventilu.

Comment

• nina996
              CBC Senator XXL
              • 20.03.2009
              • 324
              • leskovac

Taj motor nema razvodnik,a sto se tice curenja to sigurno nema evo ovih dana sam dolazio za beograd ide ko lud sipao sam84litra a za sada sam preso 800km.od toga 550km otvoreno ostalo grad pa videcu koliko jos ima jos se vozim a i na auto putu nisam spustao ispod 120.pozdrav
              Pirke

Comment

• Stratos
                CBC Senator XXL
                • 10.09.2008
                • 2594
                • Novi Sad

Izvinjavam se za previd sa razvodnikom .

Comment

• ragazzoni
                  CBC Senator XXL
                  • 24.02.2009
                  • 774
                  • Obrenovac i okolina
                  • Opel Omega 2.0i-16v

NINA996, lepo bi bilo kad bi i ostali saznali epilog velike potrošnje, mixera i finala sa LCS-om. Naravno, drugima za referencu, meni je ishod poznat. Pozdrav
                  ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
                  Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• nina996
                    CBC Senator XXL
                    • 20.03.2009
                    • 324
                    • leskovac

da kazem da jos nisam lepo istestirao sipam 10l. pocnem da vozim po gradu kad me nesto izazove da mrdnem na stranu i tako stalno,zato ne javljam.otprilike prosek 9 do 10l..javljam rezultate.pozdrav
                    Pirke

Comment

• DEMI_ZR
                      CBC Član
                      • 21.09.2008
                      • 35
                      • zrenjanin

Originally posted by *IvanT*
                      Ne po meni ni po babu ni po stricevima, vec treba da bude 35mm.

Skicu daj strugaru i odnesi mu mesac. Obrati paznju na uglove difuzora i venturi efekat....
                      slazem se sa ovim skicama extra su prikazane ali koje konkretno mere trebaju biti da bi mi mogao strugar to da napravi,u mom slucaju je motor 2,0 8v opel calibra(isti motor kao i kod opel vectre a) inace mi je odradjen neki "delta p" sistem ugradnje gasa i mikser mi je postavljen odmah ispred leptira a ne kao kod mnogo ugradnji koje sam video pre protokomera,sve je super odradjeno samo jos treba da se napravi lepo mikser i to je to.. e sad kad bi ivane mogao dati neke mere za ove skice pa da mi to strugar napravi bilo bi extra..

Comment

Working...
                      X