Pozdrav svima. Imam Citroen BX 1.9 TGS i ugradio sam plin pre 20 dana u "Šumadiji" (Landi Renzo). Osim problema sa svećicama, nisam imao loše iskustvo sa autom. Zanima me sledeća stvar. Mešač nije mogao biti montiran direktno na karburator, jer ne bi mogla da se zatvori hauba. Mešač je ugrađen u plastičnu granu koja dovodi vazduh u karburator. Interesuje me da li ima nešto što bi trebalo da znam u vezi ovakvog načina montaže, a da nije dobro za auto i za mene. Hvala. Pozdrav od Dragana.
Pitanje za strucnjake, ali i za ostale
Collapse
X
-
Da li ti je mecas pre ili posle filtera?
Ceo plasticni deo od mesaca do karburatora ti je pun zapaljve smese, i ako se desi detonacija postoji mogucnost da se plasticni delove ostete?
Da li je to mikser predvidjen za tvoj auto? Nesto mi se cini da nije, ali ne znam... To ce Dora ili Ivan da kazu.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
-
-
Re: Pitanje za strucnjake, ali i za ostale
Originally posted by Citroen BXInteresuje me da li ima nešto što bi trebalo da znam u vezi ovakvog načina montaže, a da nije dobro za auto i za mene. Hvala. Pozdrav od Dragana.
Comment
-
-
Tim koji dobija ne treba menjati, ako sve radi vozi i ne sekiraj se...
Karburator nije toliko osetljiv na detonacije pa nećeš imati problema.
Comment
-
Comment