Boca ne moze da se napuni Laguna holandski sistem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mihajlosin
    CBC Početnik
    • 12.05.2010
    • 2
    • beograd

Boca ne moze da se napuni Laguna holandski sistem

Imam Reno Lagunu I 2.0 RT sa holandskim plinom.Ya proteklih 5 godina presao sam preko 90.000 km i preyadovoljan sam. Medjutim, danas mi se na pumpi desio peh, Naime kada sam pokusao da sipam plin *boca je bila prezna prema pokazivacu na ins. tabli*, uspeo sam sipam samo 2.5 litara i nista vise.Promenilo sam nekoliko pumpi proveravajuci da nije do pritiska u njihovim aparatima ali opet isto. Pokazivac je pokazao tu malu kolicinu od 2 litra! Interesuje me da li je neko imao slican problem, ta da li ima resenje *preporuka za majstora*
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: Boca ne moze da se napuni Laguna holandski sistem

Nije mi poznata marka "holandski plin" a potraži majstora na forumu u porukama, spominje se a ima i reklamu ako pogledaš desno, da baš sad dok čitaš ovo. možda malo skrol gore dole. Ako ne pomogne (mislim dasad nije tu) imaš na internetu Marković Novi Sad pa ga zvrcneš. Ta dva znam da rade a možda ima još koji.

90k kilometara kod tebe i ko zna koliko kod njih je ozbiljna preporuka za remont svega mada mislim da ti to može rešiti bilo koji gas majstor jer je u pitanju samo utakanje a to je manje više isto na svim sistemima. Uvek pomaže ako napišeš koji je uredjaj a ako ne znaš onda postoji mobilni, klik neku slikicu pa ima ko zna.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mihajlosin
      CBC Početnik
      • 12.05.2010
      • 2
      • beograd

Re: Boca ne moze da se napuni Laguna holandski sistem

Dora hvala puno na savetu i ja sam zaboravio da napišem da je kompletan uređaj sevisiran u Mađarskoj (igrom slučaja drug je neko vreme koristio vozilo). Problem sam rešio upitanju je bio neispravan ventil na mestu punjenja PS Puni se preko adaptera jer "pištolji" na našim pumpama ne odgovaraju dimenzijama. Hvala i sve najbolje

Comment

Working...
      X