Re: Uporedne karakteristike
Ti i bilo ko drugi koji postavlja ovakva pitanja na ovakvom forumu, sedite na ušima i nećete da čujete (čitate) šta vam se napiše u najboljoj nameri.
Mušterija nema pojma šta vozi (uredja) činjenica.
Mušterija nema pojma kako to tačno funkcioniše, činjenica.
Mušterija ne zna koliko je vek trajanja nekog elemnta sklopa, činjenica.
itd...
(trebalo bi)
Majstor zna šta je ugradio.
Majstor zna kako to tačno funkcioniše
Majstor zna koliko šta traje.
Problem.
Osoba A, Majstor Mika ugradjuje dizne M i kaže najbolje su na svetu.
Osoba B, Majstor Žika ugradjuje dizne DŽ i kaže najbolje su na svetu
Osoba C, Majstor Znjera ugradjuje dizne KNJ i kaže najbolje su na svetu.
Osoba A kaže osobi B tvoje dizne (kao da ih je on pravio) ne valjaju ni za K ali moje rade 1000 godina dok se pakao ne ugasi.
Osoba C kaže osobi B i A vi nemate pojma, moje su najbolje a vaše su braon gomilica.
TO na ovom forumu neće da se vidi.
Ono što ej ste tačno, biraj servis sa najmanje reklamacija i prepusti stvar njemu. Ako nema takav servis u okolini od 5 kM šta da radim...
Bilo koji korisnik sistema sem nekih koji su inače tehnički potkovani i naučno radonali, nema predstavu ni koji mu je gas ugradjen, dokazano svak idan iz prakse, a pogotovo nema predstavu šta je mana ili prednost tog što je ubačeno u njegov auto.
Zato je ovakvo pitanje van granica smislenog odgovora jer da je lako pitanje ne bi postojalo bar 60 evropskih proizvodjača opreme, ako je jedan najbolji na svetu što bi pravili druge.
Zato je ovakvo pitanje van granica smislenog odgovora jer da je lako pitanje ne bi postojalo bar 60 evropskih proizvodjača opreme, ako je jedan najbolji na svetu što bi pravili druge.
Mušterija nema pojma šta vozi (uredja) činjenica.
Mušterija nema pojma kako to tačno funkcioniše, činjenica.
Mušterija ne zna koliko je vek trajanja nekog elemnta sklopa, činjenica.
itd...
(trebalo bi)
Majstor zna šta je ugradio.
Majstor zna kako to tačno funkcioniše
Majstor zna koliko šta traje.
Problem.
Osoba A, Majstor Mika ugradjuje dizne M i kaže najbolje su na svetu.
Osoba B, Majstor Žika ugradjuje dizne DŽ i kaže najbolje su na svetu
Osoba C, Majstor Znjera ugradjuje dizne KNJ i kaže najbolje su na svetu.
Osoba A kaže osobi B tvoje dizne (kao da ih je on pravio) ne valjaju ni za K ali moje rade 1000 godina dok se pakao ne ugasi.
Osoba C kaže osobi B i A vi nemate pojma, moje su najbolje a vaše su braon gomilica.
TO na ovom forumu neće da se vidi.
Ono što ej ste tačno, biraj servis sa najmanje reklamacija i prepusti stvar njemu. Ako nema takav servis u okolini od 5 kM šta da radim...
Comment