Autogas U Ford KA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sakinen
    CBC Početnik
    • 29.07.2010
    • 1
    • Beograd

Autogas U Ford KA

Kupio sam pre jedno 6 meseci Ford KA 1998 god. Iako je idealan za tinejdžerke sa tek položenim vozačkim ispitom, bio je jako povoljan za kupovinu. Vozeći ga ovih šest meseci shvatio sam da iako je mali auto gorivo troši sasvim pristojno. Po gradu nekih 8,5 litara. Doduše to je nekih pola litra više od specifikacije a i ja volim da ga "potpalim" malo. Pošto prelazim finu kilometražu tng bi bilo odlično rešenje. Iako ima mali prostor u gepeku i sa plinskom bocom moglo bi da stane ono sto inace drzim. Alat i akt tašnu . Elem, ono što mene interesuje je koja varijanta sistema pogodna za ovaj auto. Motor je 1.3 Endura. To je neki prepotopski fordov modifkovan motor iz 60tih godina.
    Znači plastična ili metalna usisna grana.
    Potajno se nadam da je zbog starije konstrukcije motora metalna. Sekvent mi se ne isplati pošto planiram da ga udomim čim se ukaže prilika za neki ozbiljniji auto (realno za godinu do dve dana).
    Pozdrav i hvala unapred na odgovorima.
  • Plinadzija
    CBC Senator XXL
    • 29.07.2008
    • 1514
    • Paracin

Re: Autogas U Ford KA

Lepo je kad covek sam sebi postavi pitanje i sam sebi ne da odgovor ili mozda da...

Pa jel plasticna ili metalna usisna grana?
    UGRADITE PLIN DA VAM AUTO PALI KAO VOJNI MAGACIN!

Devojka moze da bude sa sela ali auto MORA da bude iz Nemacke!

Comment

• Stratos
      CBC Senator XXL
      • 10.09.2008
      • 2594
      • Novi Sad

Pošto prelazim finu kilometražu tng bi bilo odlično rešenje.
      Sekvent mi se ne isplati pošto planiram da ga udomim čim se ukaže prilika za neki ozbiljniji auto (realno za godinu do dve dana).
      Čini mi se da su ove dve izjave kontradiktorne ili ja ne razumem? Ne isplati se da uložiš da bi štedeo,ili šta?

Comment

• chobo13
        CBC Senator XXL
        • 01.05.2009
        • 1274
        • pozega,srbija
        • AUDI,VW

tu ti je plastika u pitanju i u svakom slucaju i da je alu grana,strogo sekven radi svake moguce ustede kasnije!
        platis u startu i onda opusteno se kinta zadrzava u dzepu!

Comment

Working...
        X