Vlasnik sam Ascone 85kW/115Hp , karburator.Planiram da ugradim plin i imam u ponudi BRC,Lovato i Landirenz (izvinjavam se ako sam pogrešno napisao) .Znam da postoje vkuumski i elektro sistemi za plin.Molio bih stručne da mi daju predlog koji od pomenutih proizvođača i koji tip uređaja da stavim.Zanima me da imam apsolutno pouzdan auto i 20-30 eura u plusu mi ništa ne znače.Auto extra radi na benzin u svakom pogledu.
Koji proizvođač? treba mi mala pomoć?
Collapse
X
-
Re: Koji proizvođač? treba mi mala pomoć?
Najbolji link ti je odabir korektnog majstora za auto gas,pošto si već rekao da se ne razumeš neznam kako ćeš izabrati bolje od upućenog majstora.
Inače,takvi daju garanciju koju zaista i možeš da ostvariš u slučaju da zatreba.To je osnovna razlika između korektnog i nekorektnog majstora.
A tehnika ko tehnika,uvek otkaže kada je najpotrebnija.
Comment
-
-
Re: Koji proizvođač? treba mi mala pomoć?
Pa majstora imam korektnog i sasvim u redu.Na meni je da odaberem šta i kako.Čovek mi predložio Lovato vakuumski iz prve.Ja rekoh da se konsultujem malo ovde pa da odlučim šta da uradim.Napomenuo je da stavlja elektroventil odmah na boci (valjda) i joše neke finese i daje garanciju.Zato sam i pitao koji proizvođač i sl. i eto prvi komentar je bio Lovato - vakuum.Svinje su debele a knjige , knjige su obimne.
Comment
-
Comment