Blokada motora i gas????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Blokada motora i gas????

Naravno posto vozim ono na 4 (cetiri) tocka valjda je auto ako se nevaram zanima me sledece od kada sam ugradio gas u moj (tako pise u saobracajnoj) auto na gasu vise nemam blokadu motora koja je inace na bezinu (sta to bese benzin ) bila na 6800 obrtaja!!!! Gde mi nestade blokada a drugo je da uspevam da auto nateram na 8000 obrtaja a ni sam neznam kako

zna li neko objasnjenje i da li postoji i da li je to normalno (posto u zadnje vreme ja nisam jer mi neda zena auto )
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Pa logicno da nema blokade kad ti onda ne radi tvoj komp vec komp za plin.I nije ti dobro to sto ga terash u tolike obrtaje.Meni je blokada inace na 7600,ali retko idem preko 7k rpm...
    Power of dreams !!!

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

to je LPG tuning!

Sa klasichnim sistemima nema blokade, jer nema ni injektora. ECU (benzinski) na odredjenom broju obrtaja gasi brizgache i to predstavlja "blokadu". Sa plinom ECU opet gasi brizgache ali to nema uticaja, jer su brizgachi inache ugasheni preko emulatora.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

osim kod mene, ECU paljenja i dalje uredno gasi motor na okruglo 6000 na plinu, a sistem je klasican

moraju svedi da smisle kontra od ostaloga sveta pa to ti je
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Paa, da.

Kod tebe se gasi i bobina.
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

ada12

Originally posted by Honda
            Pa logicno da nema blokade kad ti onda ne radi tvoj komp vec komp za plin.I nije ti dobro to sto ga terash u tolike obrtaje.Meni je blokada inace na 7600,ali retko idem preko 7k rpm...
            iskreno posle ivanovog auta terao bi moj i dooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ali nece!!!! e to je bedak???? a drugo da li moze da se uradi nesto na racunaru pa da se auto malko usvira( ono malko sam mislio na jedno 30 konjica)
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Comment

• -Vedran-
              CBC Senator XXL
              • 03.10.2004
              • 3255
              • Beograd

Ma ne zamaraj se sa tim,plin i tuning ne idu,osim ako nemas Lovato servis,e onda auto ide na plin kao i na benzin Shala...
              Power of dreams !!!

Comment

• ada
                CBC Senator XXL
                • 04.06.2005
                • 2375
                • Novi Sad
                • Svasta nesto

ada12

Originally posted by Honda
                Ma ne zamaraj se sa tim,plin i tuning ne idu,osim ako nemas Lovato servis,e onda auto ide na plin kao i na benzin Shala...
                eeeeeeeej pa nije sala!!!! samo mala ispravka! auto mi bolje ide na plin nego na benzin

Comment

Working...
                X