Shema za holandsku Auto Gas instalaciju!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • koja
    CBC Veteran
    • 30.09.2004
    • 106
    • Zrenjanin

Shema za holandsku Auto Gas instalaciju!

Da li neko moze da mi nabavi shemu za holandsku autogas instalaciju?

na elektronici pise samo AG netherlands, to mi ne znachi puno, ne mogu ni njihov website da najdem mada ne verujem da bi mi oni dali tako nesto.

da li mozete da poverujete da u beogradu ne postoji ni jedan servis koji servisira holandski autogas.

poz svima
    ---------------------------------------------------
    Peugeot 406 '98 1800cc 16v LPG conversion
  • Heinz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 1027
    • Beograd, Voždovac
    • Avensis 2.0 D4D

moguće

Iz priče sa jednim poznatim majstorom sam saznao da je za holandske gas sisteme najbliži servis u Budimpešti, a tamo nažalost jedno "dobar dan" košta min 200? .
    U prevodu, vadi tu instalaciju i ugradi Lovato ako misliš da voziš na gas u našim uslovima, jer su ti holandski jako osetljivi na naše uslove.
    Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• vujke
      Admin
      • 29.09.2004
      • 1673
      • Mladenovac
      • Daewoo Lanos 1.5SX

Nadji nekog majstora koji ima vise od 10 god iskustva sa autogas-om. moj drugar je imao problem sa astrom i coltek uredjajem, niko u Beogradu nije hteo ni da ga pogleda, a kamoli nesto radi. problem je resio majstor koji radi na gasnoj pumpi koji ima vise od 20god iskustva sa gasom. Mozes da pogledas www.autogas.co.yu, kontaktiraj coveka, 99% ce da resi problem, osim ako ti Novi Sad nije daleko.
      while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• koja
        CBC Veteran
        • 30.09.2004
        • 106
        • Zrenjanin

link www.autogas.co.yu ne radi.

nasao sam web sajt proizvodjacha autogas instalacije koju imam i on glasi http://www.utag.nl

ima poseban download odeljak samo za dilere, username, pass, verovatno ima i service manual tamo.

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

Originally posted by koja
          link www.autogas.co.yu ne radi.
          Meni radi.
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Kojo, budi jasniji u vezi sheme LPG instalacije.Radi li kod tebe jos uvek instalacija dobro? Koliko ja znam odrzava se (menja) periodicno filter i membrane na isparivcacu-reduktoru.Ako je nesto riknulo tu shema ne pomaze puno jer se te stvari "ne popravljaju" vec menjaju. Ako nesto nije u redu sa isparivacem tu je majstor Dora iz NS. Rece neko Lovato.Kakav Lovato kad je taj holandski sistem super ali moze recimo da se PROMENI samo isparivac (ako bas mora) i da se stavi Lovato jer za njega postoji stabilni servis i delovi u SCG. Ostalo ? Kod tog sistema je sve fabricki podeseno jedino isparivac moze da se kontrolise a to bi trebalo da zna svaki dobar majstor za gas. Uostalom ko kaze da ne moze da se nabave membrane za taj isparivac. Majstor ce to odmah kad ga vidi da ti kaze. Pozdrav drustvu

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Kojo, probaj taj link ponovo.To je majstor Dora iz Novog Sada i link RADI i kod mene stalno i kako treba....Pozdrav svima

Comment

• koja
                CBC Veteran
                • 30.09.2004
                • 106
                • Zrenjanin

probao sam link sada, radi.
                sa kolima sta je, pa ne mogu da ih pokrenem. nece brizgaljke da bacaju gorivo, a injection motori se svaki put pokrecu na benzin i posle se sami prebace na gas, sumnjam da je neka elektronika.

Comment

• dranix
                  CBC Senator XXL
                  • 04.10.2004
                  • 3079
                  • Antwerpen/Belgium
                  • Saab 9-3

Sad sam razumeo u cemu je stos Kojo. Ako ti je dotok gasa do brizgaljki u redu onda je to vise posao za elektronicara nego za majstora za gas osim ako taj majstor nema rezervne delove.Za pocetak bi bilo elegantno da se simulira sistem i da mozes da bar vozis na benzin.Majstor Dora takodje zna te stvari posto su svi sekvencijalni sistemi kao tvoj u principu jako slicni pa je slicna i dijagnostika kvarova. Pozdrav svima

Comment

• Heinz
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 1027
                    • Beograd, Voždovac
                    • Avensis 2.0 D4D

Fora je u tome da za Koltek nema interfejsa, tako da ne može ništa da se dijagnozira.
                    Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• BOOST
                      Founder - Admin od Začetka
                      • 29.09.2004
                      • 8726
                      • Gislaved//Sweden
                      • SAAB 9000 AERO R; SA

Nemogu da se neubacim, nemam iskustva sa autogasom ali mislim da je dovoljno osnovno znanje i logika da se jedan sistem razbije bez ikakve dijagnostike. Sve su to braco ljudi napravili

Ili?
                      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                      move your mind

Comment

• dranix
                        CBC Senator XXL
                        • 04.10.2004
                        • 3079
                        • Antwerpen/Belgium
                        • Saab 9-3

I ja tako mislim Boost ali nisam tamo nego gde jesam a snasao bi se sigurno.Pod dijagnostiku podrazumevam da se vidi gde je greska logicki ne nikakvom tehnikom.Moze se desiti da je nesto banalno poput protoka gasa i slicno ili sistema za prebacivanje gas-benzin.Treba pogledati filter za gas obavezno, elektroventile ako ih ima vise (obicno jedan na boci jedan na isparivacu) itd.Ako je sve to u redu onda da li brizgaljke uopste dobijaju napon.Ceo taj sistem nije bas nesto "energetski" pa je malo cudno da to samo tako crkne. Uostalom majstori bi trebali da znaju cake.Ja imam primitivan sistem za karburator pa tih kontrolera brizgaljki nema ali ne bi se cudio kad bi bila greska recimo u nekom crevu, senzoru i sl. jer su oba sistema za gorivo sjedinjena u celinu tako da svaka neispravnost ne mora da se odnosi samo na gas. Kojo, probaj da logicki nadjes koji element sistema ne radi to ti je jedina sansa jer sheme se cuvaju za dilersku mrezu ali svaki diler ima za svoju firmu i budi siguran da su sistemi slicni.Ne mislim na parametre vec na proceduru od trenutka kad se startuje motor.Zato ako se javis Dori mozda bi on pronasao resenje a verujem da bi.Probaj prvo sam a ako ne uspes onda....Pozdrav svima

Comment

• koja
                          CBC Veteran
                          • 30.09.2004
                          • 106
                          • Zrenjanin

sad slepak kola kuci i sam cu da uzmem da resim problem.

Comment

• nole
                            CBC Senator
                            • 02.10.2004
                            • 231
                            • Igalo

Jesi li nasao problem

Comment

• Saabo
                              Moderator
                              • 29.09.2004
                              • 1724
                              • Vrbas
                              • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

Mislim da sam video negde da je pisao o map senzoru...da mu je crko il tako nešto, pa je verovatno to bio uzrok...
                              SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

Working...
                              X