e ako oce neko da eksperimentise evo moj skuter da ugradi
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Nema sta da se eksperimentise. Ja sam blizu ugradnje bio ove godine ali sezona ode tako da ce premijera verovatno biti sledece. Posto se i onako samo vozi kad je toplije verovatno cu benziski rezervoar skroz izbaciti i bocu staviti umesto njega
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
U Italiji je sasvim obicna stvar (zbog zakona) da se skuteri voze na LPG. Naravno, italijanske modele nude i u celoj Evropi vec fabricki na gas a ima i istih takvih (malo jevtinijih) i "obicnih".
Kada je u Italiji donet zakon o "EURO" emisiji izduvnih gasova, jedino resenje za skutere (2T ili 4T) bez katalizatora je bilo LPG konverzija i jedino Lovatova oprema je prosla homologaciju.
He, he nije Zmaje samo to.
Jos mnogo pre su Italijani uveli interne zakone sto se tice smoga. Posto svi znamo koliko kosta da se laserima ciste stare zgrade koje su pod zastitom kao kulturno-istorijski spomenici to su Italijani zabranili ulazak motornih vozila u mnoge gradske zone sto ne vazi za vozila na LPG. Iako su Italijani dobri biciklisti u takmicenjima, obican narod ipak vise voli skutere
Comment