Imam ovaj uredjaj od februara u kadettu i nisam nigde video da se prodaje niti da ga ima neko. Kakav je u odnosu na ove ostale?
ZAVOLI?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ima ih prodaju se i ugradjuju kod RankaBRC.
Zasad nema ni jedne reklamacije sto na klasike sto u direktnom ubrizgavanju. Imaju svoje prednosti. A klasa...pa prva, rang Lovato,BRC L. Renzo.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
-
-
Da cene su u klasi. A jer to ugradjivano negde juzno beze. Ima neki u nisu ili kragojevcu a?To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa sad, mene jako zanima zašto ja imam sve ponude koje su jeftinije od Lovata a posle čujem da su to skuplje ugradnje jer su kao bolji uredjaji.
Konkretni Zavoli koji se dobavlja iz Bugarske ili Madjarske u sekvencijalnoj izvedbi mene bi koštao oko 540 evra dok me Lovato košta preko 700. Dal sam blesav il mi noge smrde??? Pitam se pitam se...
Comment
-
-
Konkretni Zavoli Ranko dobija direktno iz Italije. Sam je stupio u kontakt s njima usled losih odnosa u BRC-u i direktno ih uvozi. Taj sa juga ima istu robu zvao ga je ali kad ga je pitao za cenu direktnog ovaj mu je rekao neku smesnu cifru tako da...To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Tesko da je Bugarica bice da je mnogo % original Italija , bas kao BRC i Lovato
edit by killaz: link skinut, reklamiranje na www.halooglasi.co.yu
Comment
-
-
bgbg...imas privatne poruke koje isto mozes da koristis.
Prati sadrzaj tema kao i datume (aktivnost tema)
Ako ti taj sajt toliko bode oci da moras da ga stavis u svakoj temi, imas u tvom: "profilu - informacije o profilu - potpis" gde mozes da napises sta zelis i to ce te pratiti u svakoj poruci.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
bgbg, `ajde se ti lepo nama prvo predstavi u temi predvidjenoj za to. Osnovni je red, kada udjes u neciju kucu da se prvo predstavis.
Iskustvo sa autogas servisima i serviserima iznesi u temi predvidjenoj za to.
Ovakav vid reklame koji pokusavas da "proguras" ce biti sankcionisan. Ako zelis da pomazes ljudima sa problemom i imas vremena i volje, kao i znanja da to uradis, ukljuci se u diskusije na "normalniji" nacin.
Ovako sve to izgleda kao da se radi o obdanistu, slozices se.
Comment
-
Comment