Ranije sam zimi na svom kecu okretao onaj poklopac filtra za vazduh tako da zatvara dotok vazduha spolja.Sta sad kada sam ugradi plin?
Odakle uzeti vazduh
Collapse
X
-
Ajd u edukativne svrhe da jednom rešimo čemu služi to papirno crevo pa da rešimo jel neophodno ili nije...
Daklem da čujem predloge i mišljenja...
Comment
-
-
Tačno, samo nisi rekao čemu služi taj topao vazduh...
Comment
-
-
sta je to benzin?
imas keca covece, prebacices na benzin samo kad ostanes bez gasa. pali na gas, vozi na gas. kad ostanes bez gasa vozi na benzin.
sta? stace ti auto ako nemas doveden topao vazduh kad budes vozio na benzin? ma daaj.
ili: upalices na benzin, ok. a ono crevo? imace smisla samo ako prebacujes usisnik uvece na toplo, a ujutru kad ga zagejes, sta? prebacices na hladno pa onda vozi na gas?ok. ucini tako...
elem. ja bih skinuo i onaj kolektor toplog vazduha, samo da improvizujem nosac poluge gasa (DA, JA NEMAM SAJLU), ili cu da ga iskasapim sa tog kolektora. ionako mi je toplija izduvna grana od gasa pa tripujem mozda bi se malo veca promaja napravila...
pozdrav
P.S. skines i ne mislis.
Comment
-
-
Ajd da vas ne mučim nisam ja onaj Vudriga
Taj topao vazduh ima dve funkcije, prva je da spreči zaledjivanje leptira gasa kad ideš jako brzo, to jest na velikim obrtajima. Usled venturi efekta može doći do pravljenja leda na leptiru.
Za stojadina i za većinu kola koja se ovde kotrljaju ta situacija može da se postigne jedino kad se baci iz aviona sa jedno 20.000 metara, mislim tako valjda može postići tu brzinu.
Druga stavka je navodno grejanje vazduha i lakše (bolje) isparavanje benzina kod hladnog motora. Sa ovim bi još i mogao da se složim ali donekle. Kad se motor pokrene ništa mu ne pomaže prvih par sekundi do minut. Kad već radi minut voda iz glave koja se prva ugreje ide na leptir i usisnu granu pa više ne treba topao vazduh.
E sad oni telegentniji konstruktori su se potrudili pa su napravili neki termostat ili neku regulaciju koja zna da je motor ugrejan pa onda presumeri da ide samo hladan vazduh.
Jer... Topao vazduh je razredjen i kao takav ima manje kiseonika koji je potreban za sagorevanje pa je efekat antiprotivan. Jer se ljudi trude da naprave interkulere, protočne filtere, turbine, kompresore a sve u cilju nabiti sve više vazduha u cilindar.
Zastava to reši elegadno, stavi na toplo i ne brigaj do proleća, ako na proleće malo otopli a ti nisi preokrenuo pa ti motor malo kuva ili se pregreva, pa popravljaće se....
Ovo ću napisti samo jednom, pažljivo slušajte
Comment
-
-
A da skinem i AC-pumpu,pa kad nestane gasa zovem burazera da me odslepa do pumpe.
Salim se.Slazem se da ce auto da radi i bez tog creva,al sto savetovati drugima da ga skinu kad ga je fabrika tu stavila, a i nista bolje nije bez njega.
Comment
-
-
Dragane, jel si ti baviš ugradnjom gasa?
Comment
-
-
pa skini pumpu za benzin, dabome. stavi poklopac. ugradi elektricnu i resio si problem.daj bre, opusti se. ako neces nista, ne diraj nista. ako hoces da prebacujes stvarno onako poklopac na usisniku svaki dan dva puta, prebacuj.
ja ga necu nikad vise vratiti na crveno.
e, Doro! a da li bi mogao motor dobro da radi (naravno s podesavanjem) ako se napravi kuciste u**** samo sa donjim delom i poklopcem odozgo? da li bi se povecao protok vazduha previse? ovo moje malko zahrdjalo pa se pitam da li da ga malo friziram.
Comment
-
-
Originally posted by DraganA da skinem i AC-pumpu,pa kad nestane gasa zovem burazera da me odslepa do pumpe.
Salim se.Slazem se da ce auto da radi i bez tog creva,al sto savetovati drugima da ga skinu kad ga je fabrika tu stavila, a i nista bolje nije bez njega.
Sa druge strane takoncepcija je napuštena na mnogim motorima...
Comment
-
-
Originally posted by dekidekie, Doro! a da li bi mogao motor dobro da radi (naravno s podesavanjem) ako se napravi kuciste u**** samo sa donjim delom i poklopcem odozgo? da li bi se povecao protok vazduha previse? ovo moje malko zahrdjalo pa se pitam da li da ga malo friziram
Comment
-
Comment