By the way...
Pre nego sto sam krenuo u akciju raspitivao sam se da li je ugradjivao gas neko kod doticnog. Niko se nije javio. A ja sam nesto misljenja da firma ili treba da radi dobro ili ne treba da radi, bar u mom gradu, za dalje ne znam. Pa cu da javim svima da je majstor:
1. dobar i jeftin (odlicno za sve)
2. tu i tamo, a jeftin (dobar za one sa plitkim dzepom i nemaju odmah sav novac, a ne mogu da dobiju na rate)
3. los i jeftin (ne treba nikome i svi to treba da znaju)
4. dobar i skup (nije velika guzva )
5. tu i tamo, a skup (malo bolje od stavke 6.)
6. los i skup (najgora moguca opcija, priznajte da ih ima dosta)
P.S. : Dora, slaba ti je reklama, a u udarnom terminu su ti visoke cene (mala sugestija nekoga ko se bavi reklamama)
Reklama je nikakva, odavno sam odustao od toga, zove me portir kome je u nedelju ujtru u 8 sati dosadno a čita telefonoteku Zove žena koja sriče šta treba da pita i piše a u pozadini čujem muški glas pitaj i to pita i to... pa pitaj sam seronjo šta poturaš ženu itd... On će posle da odluči kad ispregleda spisak gde je najbolje i najeftinije, tvoja prva stavka...
To ima u Duminama a to je znate već gde....
Reklama je nikakva, odavno sam odustao od toga, zove me portir kome je u nedelju ujtru u 8 sati dosadno a čita telefonoteku Zove žena koja sriče šta treba da pita i piše a u pozadini čujem muški glas pitaj i to pita i to... pa pitaj sam seronjo šta poturaš ženu itd... On će posle da odluči kad ispregleda spisak gde je najbolje i najeftinije, tvoja prva stavka...
To iam u Duminama a to je znate već gde....
Ima:
1.Brzo
2.Kvalitetno
3. Jeftino
mana je što uvek može samo dva, nikad sva tri...
Ha, e jesi me nasmejao sada )
I do kakvog smo dosli zakljucka za Auto Gas ENDRE?
Da si dobio ono pod 1 i 3, a da ces za ono pod 2 morati da iskesiras nekom pravom majstoru-plinadziji kome je to i osnovna delatnost. Suma sumarum "ko ne plati na mostu plati na cupriji".
Al je ovaj nas jezik pun doskocica i izreka, a?
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Da si dobio ono pod 1 i 3, a da ces za ono pod 2 morati da iskesiras nekom pravom majstoru-plinadziji kome je to i osnovna delatnost. Suma sumarum "ko ne plati na mostu plati na cupriji".
Al je ovaj nas jezik pun doskocica i izreka, a?
OK, znaci iskustvo za ugradnju gasa u servisu auto gas Endre = Lose
a sta ti sad regulise ler gas na benzinu kad ti je taj konektor viška isključio ?
i zašto sve to ti rešavaš,idi kod njega da rešiš.?
daj slike ,daj.
Imam iskustva u tome da je majstorska sujeta opasna stvar, moze da se desi da das mnogo para a kvar i dalje postoji.
Doveo sam ga do toga da prizna: "Ne znam ja to da uradim"
Sto je bolje nego da je eksperimentisao... E sad samo da nadjem nekoga ko zna i da mu platim razliku. Bicu zadovoljan, imam gas na autu i dao sam svoj doprinos sugradjanima sa novijim autima.
Što reče jedan što se naljutio i nema ga, uzeli mu pare a kvar mu ostavili za uspomenu
Hehe, taman tako.
Navratio sam u Opel servis u Hadzi Ruvimovoj, objasnio da sam tek ugradio gas, a on kaze..mmmm vidi ovako, odes kod toga sto ti je ubacio gas, kazes da ga izvadi i vrati sve kako je bilo i ja cu da ga popravim.
Jedan minus Opelovom servisu, jer odbija da radi auto u kome je ugradjen gas. Ccccc, uz obrazlozenje da ne rade nista oko gasa...
E izgleda cu morati da dignem kredu za ovog matorog u kolicima, nekako mi drag covek, pa ko veli kome cu da dam kintu ako njemu necu, star je covek, treba mu... Moram poneti i flajku domace radze, da ga malo zapijem, pa da probam da mu poklonim i vecu. Hoce da mi zaviri pod haubu, a ja mu kao ne dam, ih ko on nesto zna.
Comment