U prethodnoj temi "Renault 25 i pokazivac nivoa goriva",objasnio sam koji problem imam.Receno mi je da postoji emulator koji prilikom voznje na gas,zaustavlja pokazivac nivoa benzina u rezervoaru i to je neki poseban za R25 i Safrane.Uredjaj je Landirenzo.Interesuje me(ovo se najpre odnosi na Doru i IvanaT),kakva je procedura postavljanja tog emulatora,koliko traje,tj.da li se to moze zavrsiti za kratko vreme?
Emulator za nivo goriva
Collapse
X
-
Ja nemam taj emulator tako da ne mogu pomoći.
-
-
Nasao sam emulator za blokadu nivoa benzina prilikom voznje na gas(tzv.tank fopper),ali imam jedno pitanje jer nesto mi nije jasno.Naime,na slici koju cu postovati dole,postoje dve zice koje idu od table do plovka u rezervoaru.Kod mene postoje tri(treca midlim da je povezana sa rezervom benzina-kod automobila koji nemaju bord,povezana je sa sijalicom).Da li da to za rezervu ne diram vec samo da pozitivnu zicu sa plovka prekinem i povezem sa dve narandzaste kao sto su dali na slici?
Drugo:Na slici je pumpa potopljena,kod mene je van rezervoara.Pretpostavljam da je ovo + i - sa pumpe pa bi zice crvenu i crnu sa foppera trebalo da vezem direktno gde i pumpu.Problem je sto je kod mene pumpa iskljucena kada auto radi na gas(da ne ulazimo u detalje zbog cega i tako to).Da li mogu da uzmem + i - sa nekog drugog mesta koje daje struju sve vreme dok auto radi?
Peta zica(plava) je povezana sa elektomagnetnim ventilom tako da to ne predstavlja p[roblem.Molim pomoc svih koji imaju korisne savete.Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Originally posted by sasafilipovicNa Safrana strurdesa i može da se isključi, a na R25 je da poludiš. Verujem da ti se smučiloCARBURANT NIVO MINIMUM .
, i die motorhaube ist nicht geschlossen!!!
Sto bi rekla moja baba:'U, icepi me, izedem te! (kad joj je dotichni voice synthesizer zaurlao u uvo)"Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
.Tank fooper na mom Renaultu 25 ne radi.Povezano je sve po uputstvu koje sam dobio uz emulator:
1.masa povezana sa masom pumpe
2.+ je povezan sa + pumpe(stalna struja kada auto radi jer radi i pumpa)
3.plava zica je povezana sa plavom zicom sa elektroventila
4.narandzaste zice povezane sa prekinutom zicom koja ide sa plovka na kompjuter.Inace do plovka dolazi jos jedna zica,masa na plovak jer je rezervoar plastican a ne metalni.Presecena je samo zica koja polazi od plovka na kompjuter i kada se sve povezalo,nikakve promene nije bilo.Kolicina benzina i dalje opada pri voznji na gas.U cemu je problem?Molio bih za pomoc!Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Uvoznik Landi Renzo opreme... Prodajno - servisni centar: Obrenovački drum br.3, tel: 011/3554-474
Dobar dan, dobar dan, imate li kišobran....pardon AEBXXX, nemate??? Kakav ste vi uvoznik... Imate, baš fino, tražim mesecima i niko da pomogne....
Comment
-
Comment