Da li se pri montiranju novog isparivaca (ugradnje) ispusta rashladna tecnost ili se nekako zapuse creva pa se kasnije dolije tecnost?
postupak pri ugradnji isparivaca
Collapse
X
-
Re: postupak pri ugradnji isparivaca
Originally posted by zecDa li se pri montiranju novog isparivaca (ugradnje) ispusta rashladna tecnost ili se nekako zapuse creva pa se kasnije dolije tecnost?Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
-
-
Neki seku pa zaustavljaju vodu, pa zaborave da dospu
a drugi ispuste sve pa onda sipajuTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
-
Servisi koji drze do sebe, imaju plasticne makaze kojima se stisnu creva i time prekine rasipanje vode kada se crevo presece. Ne doliva se nista eventualno 50-tak mlTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
hehe te plasticne makaze su ostale meni ispod haube nakon ugradnje, skinuo cova sa creva i okacio na kablove i nije ih niko od nas primetio iako su drecavo zute boje. Ja kad sam stigao kuci vidim makaze stoje, vratim ih, alik se obradova ko da sam mu vratio 5000 eura....kaze nije se nadao da cu ih vratiti....a i da nisam hteo da ih vratim,za koji ce mi makaze...When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Originally posted by skymobileJa kad sam stigao kuci vidim makaze stoje, vratim ih, alik se obradova ko da sam mu vratio 5000 eura....kaze nije se nadao da cu ih vratiti...Mada bi se za tu cijenu mogao naci neki: Halo Bing, kako brat...?
Mislim da je ipak malo pretjerao sa cijenom makaza, ili su od zlata pravljene ? Mozda su zato drecavo zute boje ?
Comment
-
Comment