Meni na autu je sad mesac sa jednim ulazom za plin.Pa mi je par ljudi reklo da bih trebao staviti sa dva ulaza.I da bi mi tad auto isao bolje,jer bi imao poseban dotok plina za oba grla.
Probaj i stavi dvogrli mešač i odmah ćeš videti rezultat na svom motoru. Ako bude bolje-super, ako bude isto ili čak lošije, nije ni neki trošak ni neki veliki rad da bi ti bilo žao. Na osnovu mog skromnog iskustva sam napisao da nema pravila.
Na žalost, na tržištu Srbije odavno nema kvalitetnih miksera, kao što ih je bilo početkom prošle decenije. Tada je stvarno bilo zadovoljstvo ugrađivati gas u karburatorske motore.
Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...
Drakče 063 636 577 mešači i prateća autogasna oprema. Verovali ili ne. Radi i kombinovane sa povratnikom plamena sa automatskim zatvaranjem posle ekspanzije. Naravno za mnogo tipova auta. Šalje poštom.
Molio bih clanove foruma koji imaju iskustvo sa ugradnjom auto gasa u yugo 55 1100ccm jednogli karb da mi malo pomognu oko ugradnje auto gasa gde sta i kako treba da stoji i bude povezano kako bi bilo ispravno da se dobije atest. ako neko ima i neku sliku na datom modelu auta. znaci sta sve treba da sadrzi kit za auto gas. gde
Vala puno na pomoci.
Pronaci cu negde mesac i staviti da vidim kako ce se ponasati.
Razlog zbog kojeg cu da probam jer mislim da mi moze vuci malo bolje u vecim obrtajim.Nekako mi je trom posle 3.5h obrtaja.JEr vozio sam se u istom autu koji ima takav mesac i dosta bolje ide.Motori su relativno u istom stanju.
Comment