Pomoc oko servisiranja LandiRenzo IG System

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ilija 87
    CBC Početnik
    • 21.11.2010
    • 3
    • beograd
    • volvo 850 2.0 T5

Pomoc oko servisiranja LandiRenzo IG System

Pozdrav, vozim skoro godinu dana Volvo 850 T5 2.0 211ks, u njemu je ugradjen IGS i mnogi serviseri nece da se usude da ga servisiraju cim otvorim haubu odmah kazu zatvaraj Ugradjen je u Italiji 2001 godine, sluzi nemam nikakvih problema ali mislim da od kad je u Srbiji auto da nije ni jednom servisiran a to je oko 9 god, ako neko zna malo vie o tom sistemu neka mi pojasni i da li neko zna servisera za taj plin. Hvala
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Neće niko da se javi

Ukratko, ima ljudi koji su stručni ali slabo ima delova za to, da je ovde pravljen zastario bi sistem a ne na zapadu. Ako je omegas isparivač on je skup za reparaciju a opet posle toga treba podesiti sistem. Kad to uradiš onda će crći druga komponenta.
    Slavko_bgd će ti to bolje objasniti ali u principu, ne diraj ništa dok radi a kad počne da neradi razmisli o novom sistemu... Zaslužio je da se odmori
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dobri nikola
      CBC Član
      • 03.08.2013
      • 93
      • Mala Krsna/Veliki Idj
      • pezo 206

Ako mozes, posalji nam koju sliku tog isparivaca.

Comment

• ilija 87
        CBC Početnik
        • 21.11.2010
        • 3
        • beograd
        • volvo 850 2.0 T5

Originally posted by dobri nikola View Post
        Ako mozes, posalji nam koju sliku tog isparivaca.
        Italijan ga je zavukao ispod akumulatora i po izgledu lici da je IG1 https://www.youtube.com/watch?v=Ahuh5udO9yk tj ovaj, ne bi ja tu nista cackao ali prosto se oseti razlika sa plina na benzin i to sigurno preko 20% pa sam mislio da bi se trebalo tu nesto zameniti a potrosnja mi je zanemarljiva 12l plina po gradu a masina od 211ks

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

To je Omegas isparivač a ventil gasa ne postoji gluplji na svetu, ali ono ide taj ventil pa deset mesta prazno pa neki drugi ventil...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• speedplus
            RIP Bio nam je drug!
            • 15.01.2007
            • 2419
            • LAZAREVAC

ali je zato isparivač na prvom mestu,pa onda 10 praznih Inače,na videu koji je postavljen,veoma lako je urađen remont,jer je reduktor čist,inače u praksi nije baš tako lako,pogotovo,ako 10 godina ništa nije dirano.Teško da ćeš na tvom uopšte uspeti da otvoriš komore,pa ćeš na kraju i oštetiti reduktor,ako kreneš na silu da ga otvaraš.Nego,najbolje poslušaj Dorin savet
            Last edited by speedplus; 09.01.2015, 11:23.

Comment

Working...
            X