"Mešač plina i vazduha" šta je to?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • NikolaTodorovic
    CBC Član
    • 18.08.2013
    • 47
    • Aleksinac
    • Lancia Kappa 2.0t

"Mešač plina i vazduha" šta je to?

Pozdrav!
    Imam svekventni sistem na autu ali mi zakuca na 4.5k obrtaja ko da nema gasa i neće dalje..Isparivač je tomasseto.
    Moj automobil je Lancia Kappa 2.4 20v sa 175 konja i majstor kaže da je isparivač slab i ne daje pritisak dok prethodni vlasnik kaže da su stavljene nove dizne i da treba da se razbuše za 0.2 mm.
    Nego da pređem na stvar..
    Kakav je to sistem sa "mešačem" plina i vazduha? Jedan drug mi kaže koji ima isti auto da je izbacio sekvent i ubacio taj sistem i da mu mnogo bolje auto ide nego što je išao a da je potrošnja "ista"..
    Ja ne razumem o čemu se tu radi i kako takav sistem može biti bolji od sequent-a?
    Hvala na odgovorima
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Hteo sam da odgovorim ozbiljno ali ne vredi Taj drug verovatno ima i qjurac od 2 metra ali to niko nije video
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• NikolaTodorovic
      CBC Član
      • 18.08.2013
      • 47
      • Aleksinac
      • Lancia Kappa 2.0t

Znači da ne pipam sekvent? Doro, došo bi do tebe ali daleko si Ti bi mi ovo sve sredio...

Comment

• rados
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2011
        • 539
        • G.Milanovac SRBIJA
        • OPEL ASTRA G Z16XE

nediraj sekvent nego nadji majstora da ti to uradi kako treba,a kad su menjane dizne verovatno to nije radio majstor nego neko priucen jer majstor bi znao na koliko da busi dizne i dali je reduktor dobar ili ne

Comment

• NikolaTodorovic
          CBC Član
          • 18.08.2013
          • 47
          • Aleksinac
          • Lancia Kappa 2.0t

Pa i ja bih rekao da je ipak sequent najbolji..Otići ću negde gde je stvarno dobro ali nekako svi uvek nešto kažu odnosno lupnu, što te odmah odvrati od njih.

Comment

Working...
          X