PItanje oko udarca u plinsku bocu. Dakle imao sam problem gde se covek iznervirao i nekoliko puta nogom, bas muski petom dosta jako sutnuo, udario u plinsku bocu, utisak je kao da ce da odvali ne nju nego ceo auto, nije tamo gde je onaj sat, ventil, creva sta vec, vec sa suprotne strane, znaci u metal. Ne vidim nikavih fizickih ostecenja, kao da po negde u blagim tragovima kao ogrebotine, skinuta farba, sve stoji kao i pre na postolju , radi... Mene zanima trebam li biti zabrinut zbog ovog, tice se bezbednosti, da ne dodje do eksplozije... Cuo sam da u saobracajkam se pokazale kao bezbedne e sad i ovo je sta znam neka vrsta udarca. U pitanju je cilindricna boca 30l i sekvent je na autu ako je i to bitno.
Udarac u plinsku bocu.
Collapse
X
-
Ako je Supermen ili Kapetan Amerika, ja bih se zabrinuo za bocu, u suprotnom treba brinuti o njegovoj nozi...
-
-
Ja bih se zabrinuo da moram ovakve stvari da pitam.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
pa usao u gepek.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
secam se jednom kad me policajac zaustavi , pa kaze ( vreme je poceci atestiranja)
-atestiraj to jer ako te neko udari otpozadi , i boca pukne eksplodirace
a ja razmisljam -ako me tako lupi nema nista od nas u svakom slucaju, bolje i da eksplodira , da nam prekrati muke , ako slucajno preteknemo
kao i to da atest nece spreciti tu istu bocu da pukne u tom slucaju
Comment
-
-
Hvala svima na odgovorima , gepek je mali, pola metra je otprilike u duzini metar u sirini, tako da moze i to da se izvede ako je to zabuna. Po ovom vasem izlaganju koliko vidim mogo je ida je udari (naravno ne po onim ventilima, satu...) njoj nebi bilo nista.
Comment
-
Comment