Indikator niova u kabini - los prikaz.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasa198
    CBC Član
    • 13.01.2016
    • 29
    • Beograd
    • audi a2

Indikator niova u kabini - los prikaz.

indikator nivoa u kabini prikazuje kao da je prazna boca, inace napunjena je do vrha , boca 30 l u nju staje oko 24, sekventni je u pitanju. Kada na praznu bocu sipam nesto preko 5 litara upali mi se samo jedna zelena sijalica i to mi uredu ali kad je napunim onda ne radi ni jedna zelena , samo ona crvena i kad upalim auto onda se sve upale ali to je da definisem kao delic sekunde i odamh ostane samo ona crvena. E sad gledao sam i na boci , tamo inidkator pokazuje noramlano da je boca puna. Ima li resenja , iciciu kod majstora ovih dana ali ako neko ima nekog iskustva neka podeli.
    Last edited by sasa198; 18.04.2016, 19:58.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

ta pojava je normalna ako je toro boca od golfa
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• sasa198
      CBC Član
      • 13.01.2016
      • 29
      • Beograd
      • audi a2

Nije , to je cilindricna boca od 30 l , e sad da li to ima sa veze sa onim ventilom tamo ono sto izgeleda kao neki sat, znam da je taj ventil italijanski ili poljski , nisu losi to su mi ljuid preporucivali pre ugradnje i rekli da su dobri. tako da tu nisam stedeo a moze li mi neko reci sa cim to ima veze, jer se to nesto steluje, jer ima veze sa plovkom sta vec, da li se to podesava elektronski ili ne. Znaci kad je malo napunjena radi normalno da tako kazem a kad je napunio do vrha onda prikazuje da je prazna... to samo u kabini na onom satu prikazuje normalno da je puna boca. Jer ima veze to da onim plovkom , cuo sam da on nekad hoce da se zaglavi... ili nema veze sa tim.

Comment

• rados
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2011
        • 539
        • G.Milanovac SRBIJA
        • OPEL ASTRA G Z16XE

idi kod majstora plinadzije neka prikaci na dijag i sve ce se kasti samo

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ali ne kod tog što je postavio sistem, taj nije siguran
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• sasa198
            CBC Član
            • 13.01.2016
            • 29
            • Beograd
            • audi a2

Hvala, moracu tako ili ostaje da vozim po zvucnim signalima koji dolaze iz boce dok se plin mucka tokom voznje

Comment

Working...
            X