Iskrivljen prikljucak za punjenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvrle
    CBC Senator XXL
    • 01.11.2005
    • 961
    • Beograd, Batajnica
    • Golf 4

Iskrivljen prikljucak za punjenje

Sada sam hteo da natocim gas kada ono cvrc.
    Prikljucak za punjenje se iskrivio tj pomerio na gore pa ne mogu da odvrnem cep. Cep se pomerio nagore nekih 2 cm, znaci kada gledam cep je nekih 2 cm je u braniku, uh ala sam ga objasnio.
    Ovo se verovatno desilo prosle nedelje kada sam isao u Lazarevac, nas 5 u autu i naleto sam sa nekih 80 km/h na rupcagu.

Pitanje jel smem da vratim na dole (laganim cukanjem ili klestima) tih 2 cm ili nesto drugo?

Pozdrav
    “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Taj deo je pod pritiskom. Sta god da radis ne lupaj ako moze bez lupanja nego stisni necim (dizalicom + podmetaci od drveta) snadji se. Na kraju kad ponovo fiksiras proveri sapunicom da li pusta negde. Za taj auto je ocigledno malo losije izabrano mesto za punjenje. Ne moze i da se ne vidi i da bude dobro Sredices ti to, ne brini. Nije neki problem. Ako si istrosio sav gas, jos bolje.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Punjac i cev za punjenje koja ide do multiventila na boci su opremljeni jednosmernim ventilima, tj. dozvoljavaju samo punenje. Ako je punjac toliko pomeren da je spoj poce da pusta, kuglica koja je u sredini punjaca ce biti slobodna (probaj da je gurnes srafcigerom).
      Punjac probaj da ispravis rukom, uspece ti, a nakon toga idi do najblize pumpe i sipaj malo gasa, pa proveri spojeve.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Italijanski je drugaciji. Kod mene je ta prirubnica (kvadratna) na 4 dobra vijka i samo nekoliko mm je u plusu od branika.

Comment

• zvrle
          CBC Senator XXL
          • 01.11.2005
          • 961
          • Beograd, Batajnica
          • Golf 4

Namestio rukom, proverio spojeve, sve OK. Hvala na pomoci
          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

Working...
          X