Dobar dan dobri ljudi. Registrovao sam se na forum u potrazi za nekim korisnim informacijama. Znam da nije atraktivno kad je prvi post u pitanju da se otvara nova tema,ali imam nedoumice po pitanju gasnih uredjaja u vozilima,tacnije u gore pomenutoj Kia Ceed. Planiram da ga pazarim,imam dobru ponudu,ali do sad nisam imao iskustva sa voznjom na gas i ne znam koliko bih se snasao u svemu tome,tacnije koliko je komplikovano za odrzavanje. Stvarno imam minimalno poznavanje te tematike pa bih voleo da me neko usmeri i pre svega kaze par recenica o tome. Koje su prednosti i mane takvog automobila,dakle ima fabricki ugradjen plin. Uzeo bih ga od dugogodisnjeg vlasnika,mada ga je on pre toga uzeo sa placa,a koliko vidim redovno je servisiran i uredno odrzavan pa se nadam da ne bi bilo problema. Sad mi ostaje jedino pitanje za taj plin koliko je pametna opcija? Gde se rade atesti, koliko cesto se servisira sve to? Molim za upucenije clanove ukoliko su voljni da me malo upute u sve ovo
Da li je bolja opcija sto je fabricki ugradjen,ili naknadno da je ubacen? Posto citam da fabricki sam prebacuje na gas kad se stvore optimalni uslovi? Hvala

Comment