Odnos benzin/gas ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Daka
    CBC Senator
    • 15.06.2005
    • 277
    • Subotica

Problem moze da resi i jedan rele, ali...
    Daj reci koji rele,gde ,kako, ODMAH idem kod majstora da mi stavi to ako je u pitanju GAS uredjaj...I dali misliite kad bih iskljucio kompletan GAS uredjaj da li bi palio normalno i na hladno?! JBG rado bih ja otisao kod onoga koji misli da bi resio problem ,ali ste jako daleko,zato postoji ovaj forum?!?!

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

O kom se autu radi?
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

M, vec je bilo 2 teme o tom autu, IvanT je dao odavno i resenje problema, odradio i dijagnostiku s obzirom na veliku praksu.

ostalo je samo da se primeni...
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Daka
          CBC Senator
          • 15.06.2005
          • 277
          • Subotica

Originally posted by brick
          M, vec je bilo 2 teme o tom autu, IvanT je dao odavno i resenje problema, odradio i dijagnostiku s obzirom na veliku praksu.

ostalo je samo da se primeni...
          Da,pitao me je zadnje dali je secena zica koja vodi od lambde i ja sam rekao da NIJE iiiiiiiiiiii....................sta dalje,sad se spominje rele,da mi da semu kao za reset ja bi ODMAH otisao kod majstora i gotovo!!!!!!

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

sta ce ti sema...ako ides kod majstora on to vec ima, samo ugradi kolo za resetovanje kao i na svakom drugom autu po istim principima rada i gotovo.
            niti je nesto specificno niti posebno...i vrsi se pri ugradnji gasa, odnosno servis gde si ugradjivao gas je trebao to da uradi kao sastavni deo ugradnje a sto pise u uputstvu za ugradnju (pise za moj motor, veerovatno i za tvoj ako se vec zna iz iskustva ovde da treba znaju i italijani zasigurno).

samo nece da se razresi, kako god

IvanT te je pitao da bi izvukao od tebe informaciju da li je ubacen relej za lambda sondu ili nije a prema vizuelnom opisu. i nije dobio do kraja informaciju, zasigurno kakvo je konacno stanje te instalacije, toj strujnog kruga koji upravlja ponasanjem ECU.

verujem da je uz dobru /preciznu dijagnostiku i taj problem paljenja na benzin moguce otkloniti.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

Mislim da je ovdje problem vidljiv onog trenutka kada je navedeno da je u auto ugrađen plin za karburator, a auto je sa katalizatorom (injection), što znači da i ne može imati nikakav relej za lambda sondu.

To se zove polovično riješenje, a onda treba nešto i pretrpiti.

Comment

• Daka
                CBC Senator
                • 15.06.2005
                • 277
                • Subotica

hehehhee....auto je posle IVANOVOG T saveta "vaskrsnuo"ponovo radio kao pre...danas sam ga prvo jutro testirao i upalio je iz prve na benzin u 4 45 h,i uvece kad sam predao smenu u 18 00h ....ZAHVALJUJEM SE IVANU T MNOGO NA POMOCI !!!!!!

Comment

Working...
                X