litar je jedan decimetar kubni na bilo kom pritisku.
Neispravan multiventil?
Collapse
X
-
razvukli smo temu na ujedinjenu trecu stranu.
ovo je sve vec prezvakano u temama koje smo ranije pomenuli, na pocetku sam dao linkove.
samo da dodam i ponovim jos jednom najvazniju stvar:
mozete na silu sipati punu punu bocu ali nemojte. ide suncano vreme, i sve je toplije. pogledajte sliku koju je svojevremeno IvanT okacio u "lepljivim" porukama:
pozdrav!
P.S. probajte vise pumpi (pri priblizno istoj voznji i opterecenju) i nikad ne sipajte do maksimuma. ja sipam 40l kad padne u crveno i tako svaki put. pumpe su blizu. ima ih na svakom cosku, a ima i ono sto smo nekad koristili (benzin) ako bude frka!.
Comment
-
-
Na svakom aparatu za sipanje auto gasa postoji manometar koji pokazuje koliki je pritisak koji pumpa pravi.Uglavnom ako je pritisak preko 9,5 bara ispravni MV ce da zaustavi na 80% (pod uslovom da je dobar ugao boce).Ja svaki put bacim pogled na njega. Posebno obratiti paznju da li je displej za kolicinu gasa na nuli.Najjednostavniji nacin za kradju.Meni se jednom desilo da je majstor krenuo sa 3,5 lit. a kad sam stavio primedbu objasnjenje je bilo:ODBICEMO TIH 3,5 LIT. KAD SE NAPUNI, MRZI ME DA GA RESETUJEMA slucajno sam pogledao na aparat dok sam dolazio da sipam.
Comment
-
Comment