Neznam dali je tacno,da eurogas vise ne distribuira LOVATO,ali sigurno znam da rade sa REG opremom za autogas.Multiventil sam imao prilike da vidim ,po meni je isti kao TOMASETO! osim nalepnice
Imao sam nekada REG isparivac na Suzukiju. Radio je besprekorno jako dugo. Po izgledu je bio jednostavan kao Lovato recimo (limeni poklopac itd) po konstrukciji ne znam jer nisam otvarao. Vidim ovde ih neki jos imaju na zalihama kao i membarane za njih. Mislim da se iza tog brenda "krije" neko solidan. Vlasnici se menjaju kao i kooperanti tako da je svakakva kombinacija moguca. Mislim da je nalepnicu najlakse zalepiti a sta je sa imenom na kalupu koga sve redje ima na mesinganim delovima. Znaci, moguce je da to pravi ko zna ko za vise narucioca. Nije bitno uostalom jer vi majstori znate da prepoznate sta je dobar proizvod i na oko a mislim da bi znao to i ja osim ako nema konstrukcijskih iznenadjenja losih gumica i slicno.
Ugradio par isparivaca za probu i za sada rade OK, mada nisu nesto precizni pri stelovanju, problem je najverovatnije mala membrana.
Sto se tice lambda control sistema tu su stvari drugacije, radi dosta brze i od V05 ali od 10 ugradjenih 2 su bila sa fabrickom greskom, neznam gde je problem, najverovatnije u elektronici ili mozda nestabilnom softveru ? nemam pojma, stavim drugi ECU i sve radi OK. Potrosnja je na zavidnom nivou.
.....
Ugradio par isparivaca za probu i za sada rade OK, mada nisu nesto precizni pri stelovanju, problem je najverovatnije mala membrana.
Sto se tice lambda control sistema tu su stvari drugacije, radi dosta brze i od V05 ali od 10 ugradjenih 2 su bila sa fabrickom greskom, neznam gde je problem, najverovatnije u elektronici ili mozda nestabilnom softveru ? nemam pojma, stavim drugi ECU i sve radi OK. Potrosnja je na zavidnom nivou.
.....
Kako si i gde nabavio softver i interfejs i kablove za lambda control?
Nije bitno kako i gde sam ja nabavio, vec kako da jos neko nabavi to isto
Interfejs je standardni AEB za Landi Renzo, samo je onaj prikljucak kao kod Zavoli uredjaja, onaj sa 6 pina u dva reda. Software nije problem, poslacu kome treba, nije tezak
moje misljenje o regu je maksimalno negativno ,nismo nijedan ugradili (bogu hvala),ali nam svaki dan dolaze na stelovanje sa taze ugradjenim i zale se ili na ler gas ili na snagu, na co testeru stvar izgleda ovako ako se podesi smesa na obrtaju onda se na leru gusi u gasu,ako se podesi ler onda nema snage na obrtaju.Sve ovo se desava na dvogrlim karburatorima,sa zastavama nema problema.
na co testeru stvar izgleda ovako ako se podesi smesa na obrtaju onda se na leru gusi u gasu,ako se podesi ler onda nema snage na obrtaju
Upravo tako, mislim da je razlog mala membrana i krajnje cudno resen nacin vesanja iste, ko rasturi neki od isparivaca, videce o cemu pricam.
Sto se softwera tice, nadam se da Omegas nije veci od 5MB, saljem sutra 100%, "ako se setim" salim se ...
moje misljenje o regu je maksimalno negativno ,nismo nijedan ugradili (bogu hvala),ali nam svaki dan dolaze na stelovanje sa taze ugradjenim i zale se ili na ler gas ili na snagu, na co testeru stvar izgleda ovako ako se podesi smesa na obrtaju onda se na leru gusi u gasu,ako se podesi ler onda nema snage na obrtaju.Sve ovo se desava na dvogrlim karburatorima,sa zastavama nema problema.
Uh, sorry za vađenje teme sa dna, naime zanima me šta si mislio sa ovim 2-grlim karburatorima? Pošto imam yuga sa takvim karb-om a hoću da ugradim ovaj REG, a kažeš sa zastavama nema problema. Da li si mislio da nema problema i sa Zastavama sa 2-grlim.
Poz.
Comment