Zanima me kako se zove deo sto pricvrscuje bakarno crevo za pod automobila? Mali metalni deo,idu 2 srafa?
za sve autogasdzije...
Collapse
X
-
bas tako kako si opisao tako i trazis...znaci udjes u radnju i kazes :
hocu .. Mali metalni deo,idu 2 srafa ,treba mi da pricvrstim bakarno crevo za pod.
neznam dali ima neki specijalni naziv.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
-
-
mislis " Obujmica" ... (obuhvata nesto)
nista ti to ne znaci ,na drugoj tezgi ili u drugoj prodavnici opet mora da objasnjavas.....
probaj da trazis negde tako pa ces opet imati 5-6 "podpitanja" od prodavca,da bi covek znao sta trazis.
a i taj naziv je malo iz "novogovora".... =]Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
ha hahh ...taj sto ti rekao : OBOJNICA ...
on to mislio "KOM OBOJCI,A KOM OPANCI:" hahh hahhah
a "obojci" su ono sto se obmota oko noge i stopala,pre nego sto se obuku opanci .... je#iga...nekad nisu postojale carape
evo ja zavrsavam.... tih "obujmica" ima pun Q.. , tako da ces svakako morati da objasnjavas koje ti trebaju i kakve i zasta...
mada eto.. rec obujmica kao pocetak potrageLakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by dranixTacno.
Za spoljne elektricne instalacije i drzi okrugle kablove razlicitih precnika.
Zar se te iste obujmice koriste za cevi za gas?mada ima i i takvih... kopča, stega... Jalov posao, kao odvrtač a kad zavrće onda je zavrtač
Comment
-
Comment