Kako povezati landirenzo prekidac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • djurdjija
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2006
    • 365
    • Prokuplje

Kako povezati landirenzo prekidac

Evo danas sam uzeo landirenzo uredjaj isparivac EC04 sa prekidacem UNIT 094M ECO.Da ne davim mnogo imam problem da povezem prekidac kako treba.Pokusao sam prvo po njihovoj semi crvena preko osiguraca na 12 V preko kontakta.Plava na isparivac i ventil za gas,zuta na benzinski ventil crna na minus bilo gde na sasiji a braon na - na bonbini.Pokusao sam da braon motam i oko kabla iz bobine ali nista.Kada mi to nije uspelo isao sam kao i kod lovata da crvenu vucem iz bobine sa 15 ali ni to nece .Sta sve nisam probao.Inace auto je jugic 65 sa dvogrlim veberom.Gde gresim?
    Sreca auto je od drugara pa se ne buni,tugu lecimo ladnim pivom.
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

proveri...ispitaj prekidac dali je ispravan...sa unimerom ili pomocu 12v sa akumulatora.
    proveri dali su delovi ispravni(el.ventili)..dali "klikcu"kad im dovedes 12 volti...
    tu se bar brzo locira sta nije uredu...vidi koje napone imas tu gde ih uzimas za prekidac...itd,itd,....
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Aki
      CBC Senator XXL
      • 04.08.2006
      • 1133
      • Beograd
      • Yugo 1603, Yugo 1301

...imam ja na 45-ici Landirenzo,prekidac je cini mi se poljski,nista posebno,ali nazalost auto mi nije trenutno tu da pogledam kako je povezano...
      Sto ne odes do nekog servisa...?
      "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
      - Lousie Smith

Comment

• djurdjija
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 365
        • Prokuplje

Resio sam problem.Uopste nije bio u prekidacu i vezivanju,dobro sam povezao nego pri stelovanju treba da se odvrti sraf za ler gas skoro do ispadanja iz lezista.Pojacao sam mu malo ler gas na benzinu da bi stego malo sraf za ler gas na isparivacu.Hvala svima na pomoci.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Pretpostavljam d anisi rešio problem jer ako je tako jako odvrnut šraf za ler imaće nenormalnu potrošnju i neće ići nikako.
          Sad jel ima problema sa prekidačem ili sa lerom?
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Uros Piperski
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2005
            • 2978
            • Beograd

Moje jadno dvomesecno iskustvo potvrdjuje djurdjijinu pricu. Nece da upali dok se ler ne podesi, i obicno mora puno da se odvrne.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

...kod mene,isti sistem Landi,sraf za gas je odvrnut do neke granice,ali nije do kraja,jer tada pusta isuvise gasa pa se i tako auto gasi...mislim da ne bi trebalo da bude bas toliko odvrnut...
              "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
              - Lousie Smith

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Ti isparivaci su jako osetljivi na ler sraf. Mora da bude odvrnut koliko treba ili nece raditi. 1/4 kruga manje ili vise, ukupno pola kruga tolerancije. Lovato je mnogo manje osetljiv na taj sraf i citav krug levo ili desno mu malo znaci.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• djurdjija
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2006
                  • 365
                  • Prokuplje

Ma Uros je potpuno u pravu.Lovato je manje osetljiviji na sraf za ler gas nego landirenzo.Sinoc me izlude i sve sam mislio da sam napravio neku frku sa prekidacem.A za potrosnju ne znam kolika je videcu za dva -tri dana kakva je situacija pa javljam.A sa ler gasom i prekidacem nema nikakvih problema.

Comment

• ABARTH
                    CBC Senator XXL
                    • 19.07.2006
                    • 364
                    • Vršac,Banat,Vojvodin
                    • SKALA 65

Pozdrav evo mene,vratio se iz Grcke
                    Ja ugradjujem vec drugu godinu te mele landirenzo ec04,rade kao satici kad ih podesis.Ja taj sraf sa dugackom glavom 11-ticom odvrnem jos dok nepustim auto na plin jedno 2.5-3mm i posle ga malo dostelujem,zavrtanjem da se auto gasi pa onda ga odvrcem dok ne dobijem 800-900rpm kako za koje vozilo.
                    Inace ima tu drugi problem oko tog prekidaca kad si ga vec pomenuo.Ja ih vec duze vremena nemontiram iz razloga jednog ,sto jednostavno rikne postane mrtav.Pa skidanjem dzeka sa prekidaca i vracanjem posle kretkog vremena desavalo se da proradi(problem je u elektronici bem li ga)vec duze vreme od mojih dobavljaca uzimam zamene i rede ok(GR ,WR, I TAMONA K3 IK5).cim su se pojavili ti ec04 sa tim prekidacima LANDIRENZO BILO JE PROBLEMA CELE SERIJE NISU VALJALE OSETLJIVI SU JAKO ,MADA JA UVEK KADA ODRADIM AUTO PROVERIM I PUNJENJE AKUMULATORA.
                    Elektronika je jako osetljiva a nasi automobili
                    Inace ja vec3 god radim landirenzo i prezadovoljan sam nemam reklamacije na uredjaje membrane i ventile.(2god garancija)

Comment

Working...
                    X