Pošto je ovo forum o automobilima neću da potežem pitanje gas u brodovima jer i ovako gušim sa automobilima Zato nisam hteo da nastavim diskusiju na tu temu. Koga zanima ima na lovato.com u šta se sve ugradjuje gas sa sve kraš testom za motor, skuter.
Koga gusis ja ne vidim nikog da se gusi (pa valjda bi se zalili)
Ma znam da postje original fabricki skuteri na gas. Ovde ne obracaju jos uvek paznju na njh jer se racuna malo trose ionako pa nema veze. Cekaj samo dok poskupi benzin jos vise Pomalo mi smeta sto ljudi olako shvataju gas kao da imaju para za bacanje. Uostalom, to je stvar izbora a vazno je da ima sta da se bira ... Pozdrav
K'o što reče dranix, u zagrebačkom SAM-u se nalazi tekst o mariniranju motora. Ja sam SAM-ove skupljao tako da mogu ako je potrebno da iskeniram te stranice (koje su bogate slikama i ilustracijama) i da ih okačim na net ili pošaljem na mail kako vam drago.
Znam. Imao sam Sam-ove od 1979-1991. skoro sve brojeve. Nazalost, sve je izgubljeno. Secam se skoro svih napisa. Nadji onaj tzv. "Amazonski pogon" to bi bilo zanimljivo za otvorene camce. Postojala je i YU Nautika i to sam imao onda YU Ski. Ko se jos seca zna o cemu pisem. Tog kvaliteta vise nema. Sam postoji jos uvek ali kazu da ne valja vise kao pre. Nije mi "novi" dosao jos u ruke pa se nisam jos licno uverio u to. Bilo kako bilo, pregledaj pa baci na scanner sve u vezi toga. )
Comment