Jedno kratko pitanje a vezano je za stelovanje onog srafa na crevu ka mikseru. Dakle, onim vec poznatim postupkom za stelovanje, da ga nazovem "3000...vrc desno...vrc levo" da li dobijamo maximalnu snagu i najmanju potrosnju ili su to dva oprecna zahteva?
Snaga ili potrosnja?
Collapse
X
-
Nije oprečno, nego tačno. Potrošnju diktira kočnica, što češće stiskaš kočnicu više baciš energije koju si uložio d astigneš tamo.
Da bi brzo stigao tamo treba da omogućiš motoru da ima snage. Ako nema snage patosiraćeš pedalu i duže držati da postigneš potrebnu energiju. To znači veću potrošnju, nešto što taksisti nikad neće ukapirati....
Normalno nije dobro ni preterati sa odvrtanjem jer se onda isto gubi na snazi jer se motor guši...
-
-
Važi za sve i ima veze sa MOM-tom... To su otprilike obrtaji gde se najčešće vozi...
Comment
-
-
da nadovezem
Doro dopalo mi se ono za taxiste "oni to nece nikada razumeti"h
taman posla da nerazumeju obicno s eu SVE razumeju tehniku,politiku,sport,..itd............a o automobilima pa tu su "experti" ....cccc sto jedan prijatelj koji s ebavi auto gasom jednom taxisti rece kada je isti poceo da pametujem(taxista) ...."cuti kenjaj i brzine menjaj"
Pozdrav
Comment
-
-
Re: da nadovezem
ok ali imate slucajeve da automobili sa jacom kubikazom imaju obrtni moment koji je manji od tih 3000 obrtaja, kako se u tom slucaju podesava brojac obrtaja tj kako se radi stelovanje u tom slucaju
npr passat 1,8 ima obrtni moment maksimalan vec na 2450 obrtaja sta onda
Comment
-
-
Onda našteluješ na 2450 obrtaja...
Comment
-
-
Originally posted by nandkako znam da sam nastelovao dobro, izivinjavam se ako je ovo pitanje vec postavljeno ali sam ja relativno nov na ovom forumu,
tj kako znam da sam nastelovao dobro
Zato prvo pročitaj one lepljive poruke gore na vrhu foruma pa će ti mnoge stvari biti jasnije.
Drugo, u profilu upiši mesto odakle si.
Comment
-
Comment