Udaljenost boce

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djolee
    CBC Veteran
    • 03.04.2006
    • 160
    • Nis

Udaljenost boce

Interesuje me kolika treba da je minimalna udaljenost boce od zadnjeg veznog lim?
    I jos jedno pitanje,isao sam u jednu radnju da vidim boce,i rekose mi da imaju sisteme za gas italijanskog proizvodjaca Reg (ne znam da li se tako pise).Kakvi su, i jel vrede necemu.Kompletan uredjaj sa bocom bez ugradnje je 135000 (za karburator).Najverovatnije cu Lovato,nego cisto da se raspitam. Hvala unapred
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Kažu 20 cm od zadnjeg dela vozila a pri tome nije precizirano šta je krajnja ta?ka zadnjeg dela vozila.
    REG sa malim ispariva?em se nije baš pokazao, veliki ispariva? je dobar.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Djolee
      CBC Veteran
      • 03.04.2006
      • 160
      • Nis

Hvala na brzom odgovoru.
      Planiram da ubacim plin u Mantu cc (hatchback),pa mi zao da upropastim onoliki gepek,pa sam hteo da uglavim bocu izmedju amortizera i zadnjeg veznog lima,ima neke zgodne boce od 28 litra koje se ne stezu selnama,nego se direktno srafe.A kako je onda kod juga boca 20 cm od veznog lima,kad je njemu ceo gepek malo veci od toga?
      A taj mali-veliki isparivac,kako se razlikuju,osim po velicini (ako je to uopste razlika)?

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

?udni su putevi gospodnji pa tako i tuma?enje 20cm od strane atest majstora
        Znaš zašto žene uvek opale auto kad idu u rikverc? Zato što ih muškarci ubede da je 15cm onoliko.. (makar pola metra)

Kad vidiš jedan pored drugog samo ?e ti se kasti, jedan je malecki a drugi je šerpa od 3 litre
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Djolee
          CBC Veteran
          • 03.04.2006
          • 160
          • Nis

Hvala na brzim i iscrpnim odgovorima.

Comment

Working...
          X