deki,dora ti je sve lepo objasnio i mislim da nema potebe da postavljaš temu.ali pošto imaš "nenormalni" filter gasa čitaj pažljivo ovo ću samo jednom napisati.tvoj nenormalni ventil gasa se zove "river",fabrički broj E13*67R01*0044;kataloški broj 03EV00100026.osnovne karakteristike su mu da je izuzetno malih dimenzija,lak za održavanje,veoma pouzdan,nosi oznaku "long life" jer je veoma dugovečan.to kažu talijani a ja potvrđujem iz svoje skromne prakse.način čišćenja:zatvori ventil na boci,uzmi ključ13 odspoji cev koja vodi od boce do gasnog ventila,odspoji cev koja vodi od gasnog ventila do reduktora (isparivača),uzmi ključ 10 i skini gasni ventil sa nosača.donji deo rivera koji ima OK profil stegni u mengele (pažljivo),na gornjem delu ispod elektro magnetnog ventila postoji usek u koji stavi ključ 22 i odvrni ceo gornji deo (pazi da ti ne ispadne gumica),u donjem delu ti se nalazi mrežica,pažljivo je izvadi,sa njom će izaći i magnet,obe komponente samo izduvaj komprimovanim vazduhom,vrati sve obrnutim redosledom i nakon 20k kilometara sve to ponovi,u međuvremenu uživaj u vožnji.erted?
Ipak bolje sto sam stavio temu inace se ti ne bi javio a ja ne bi dosao do samog sita a i ne bi znao oznaku tog filtera. Sve sam rasturio osim onog najveceg poklopca tako da sito nisam ni video al sam sve isprao carb cleanerom i ispala je puna saka nekog crnog praha. Ponovicu sve kako si mi objasnio , sad nema dileme.
hvala gorky
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment