Da li u VW Bubu se moze ugraditi gas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mb12
    CBC Senator XXL
    • 06.11.2006
    • 640
    • Vrbas
    • Mazda 626 2.0 TD

Da li u VW Bubu se moze ugraditi gas?

Kao shto sam naslov kaze :"Da li u VW Bubu se moze ugraditi gas?" .... mislim malo je shashavo pitanje, poshto moze i u dizel motore a ne u Bubinu benzinjaru koja je ishla chak i na alkohol u Meksiku, ali u meni se javi crv sumnje zato shto sam prochitao na domacem forumu ( VG je u pitanju ) da ima nekih zajebancija oko ugradnje TNG uredjaja u Bubu ......

Pod tim pitanjem sam mislio uopshteno na sve Bube , ali ajde da malo suzim oblast na Bube proizvedene od 1970 pa na ovamo ( mada teshko gde bi se nashla starija Buba u Srbiji a daje u dobrom stanju )

Hvala na pomoci!
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Može da se ugradi ali ne može da prodje atest... Prelistaj malo teme...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• mb12
      CBC Senator XXL
      • 06.11.2006
      • 640
      • Vrbas
      • Mazda 626 2.0 TD

Hvala, kontam ..... BTW nije tako lako prelistati teme, chak i na google kad odem i odradim pretrazivanje sa rechima "buba gas" za CB, moram se fino izlomiti da nadjem zashto nemoze da se atestira ...... Ali dobro, hvala

Comment

• Vlada_nbgd
        CBC Senator XXL
        • 11.09.2005
        • 1066
        • Novi Beograd/Topcider
        • ford focus sport pack

Po nasim propisima nije dozvoljena ugradnja plina u automobile sa vazdusnim hladjenjem...
        edit:
        http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... est&t=4557
        FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

Sve i da moze proci atest Buba je veoma nezgodna za smestaj boce da ne govorimo o tome da je nikakav auto kao celina zbog mali milion razloga.
          Nije sad vise "ono" vreme kad su Bubu poredili sa Ficom pa je bila "nesto".
          Jedino sto valja a da ima neke veze sa Bubom su sva redom kombi vozila od prvog modela do poslednjeg.
          Danas se Buba mada veoma retko vozi iskljucivo iz zezanja i na izlozbama a takvima nije potreban gas. Bubama je danas mesto u muzejima ili pod presom. Bilo pa proslo.

Comment

• Eon
            Moderator
            • 10.03.2005
            • 4225
            • Beograd-NBG-44
            • Superb 2.0 4x4 DSG

Ali je skuplja dara nego maslo.
            Vrlo dobro poznajem jednog coveka sto vozi Bubu na gas i stvarno treba biti poseban za tako nesto. Ne moze normalno da registruje auto, plasi se cak i da ga panduri ne zaustavr u Bgd, ne putuje u inostranstvo, a ugradnja bila skuplja od Bube...
            Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
            Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Ma da. Pokusavam da budem realan.
              Buba jeste nekada bila nesto posebno ali je danas bukvalno nista za moderne norme u svakom smislu. Samo joj jos gas fali pa da....

Comment

Working...
              X