Text u novine uvezi plina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • GaD
    CBC Član
    • 15.08.2005
    • 74
    • Podgorica

Originally posted by Eon
    Ma ovaj majstor je sigurno "glavni" u CG za plin, kakvi li su tek ostali koji su ucili od njega?!?!?!
    Koliko ja znam, ovo opste nije majstor za plin vec mislim da je elektricar ili mehanicar.

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

auto mehanicar ?

jos gore onda.
      kada ne zna kako funkcionise auto, i kako radi sistem napajanja gorivom kako ista moze da popravi ??

i jos sme sebe da nazove glavnim majstorom ?

ono sto je objasnio, tj pokusao, kako radi je potpuno pogresno u samim temeljima i za elektricnu potopnu i za mehanicku pumpu benzina.
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Originally posted by *IvanT*
        ....najveceg strucnjaka u automobilskoj industriji ikada, na ovim prostorima...", g-dina Mirka Alvirovica i da ce pitanje biti objavljeno u sledecem broju revije SAT plus.
        Znaci da pratimo SAT plus i da procitamo sta kazu strucnjaci...
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• gorky
          CBC Senator XXL
          • 08.06.2007
          • 860
          • Vojvodina,Kikinda

u CG je strašno što se tiče majstora,petoro mojih kolega je iz kikinde otišlo u kotor da radi i ubijaju se od posla.prošle nedelje su bili i pričaju mi šta se tamo radi,pa to je prosto za ne poverovati.kažu ima tip koji "gasi lampice na instrument tabli",i to malom burgijom,i svi zadovoljni,on za rupu na tabli naplaćuje 20 eura i svi zadovoljni,pokazali su mi slike koje su uslikali u servisu,zlo šta rade.a što se tiče texta tiče kazaću samo ovo:da glupost boli ovaj bi se drao da bi se čulo do bg

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

CG gastarbajterski raj, placaju a ne pitaju sta to radis

pa da li je moguce, to sa busenjem rupa
            citam i verujem u to sto citam, a opet tesko mi da spoznam da je tako nesto moguce u geografskom delu Evrope...
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• Boki Ar
              CBC Senator XXL
              • 11.11.2004
              • 2827
              • Aranđelovac
              • Vektra

Moguće je..pričali mi drugari dole, u primorju o tome..Samo pokažeš koja ti lampica smeta..i ćao.."burgijica" 0,1mm i nema više da "sija"... jbg..

Pozdrav!
              BP

Comment

• drBouz
                CBC Član
                • 08.09.2007
                • 35
                • Novi Beograd

ima jedna novonarodna mudrost koja glasi: dok je ovaca - biche i dzempera .
                generalno - mislim da su sve, ali bas sve specijalizovane novine u nas ( pa tako i auto-novine) ono - placene samo tako.
                ja sam recimo dobar u stvarima kojima se bavim. - n.pr. nisam los u disciplini :fatanje riba podvodnijeh. - riblje novine.. paaa... zakljucak je da su kineska ..'vna ono... prava stvar (jer svi uvoznici u principu uvoze kineski trash, i na njemu zaradjuju jako lepo )- i oni imaju para da se reklamiraju.
                fotografija: fala bogu, imaju jedne jedine foto-novine - i dobra ekipa ih uredjuje (za pocetak, svako od urednickog/saradnickog tima - ima neke slike da pokaze (i to dobre) - al' trgovci - jao mila majko moja... pa ondak "nezavisni test(is-zat)eri foto opreme" - sto'no se kaze "plac majke bozje"
                sito-stampa - potpis'o knjigu trgovac sito materijalom, koji nije povuk'o rakel u zivotu (i vidi se iz knjige)(doduse, vidi se da se druzi sa sito-stamparima ).
                majstor u gorepomenutom textu: epizoda "pritisak" (pazite -pri tom - ja ono,-blago nemam pojma o automobilima)(tu sam barem blizu dobrom delu majstora koje sam sreo u zivotu )- znaci koliko se secam pritisak/zapremina/spojene posude i tako to - to je fizika za neki... peti razred osnovne, i koliko se secam, udzbenik je bio ono bas razumljiv (pri tom u ovoj epizodi ne treba ti udzbenik, dovoljan je zdrav razum). tako da... ... evo jedna ovcica kao ilustracija situacije "dok je ovaca - bice i dzempera" (ova ovca, posecena je zahvaljujuci automobilima audi a4, i lada niva17i b.t.w.):

Comment

• GaD
                  CBC Član
                  • 15.08.2005
                  • 74
                  • Podgorica

Originally posted by gorky
                  u CG je strašno što se tiče majstora,petoro mojih kolega je iz kikinde otišlo u kotor da radi i ubijaju se od posla.prošle nedelje su bili i pričaju mi šta se tamo radi,pa to je prosto za ne poverovati.kažu ima tip koji "gasi lampice na instrument tabli",i to malom burgijom,i svi zadovoljni,on za rupu na tabli naplaćuje 20 eura i svi zadovoljni,pokazali su mi slike koje su uslikali u servisu,zlo šta rade.a što se tiče texta tiče kazaću samo ovo:da glupost boli ovaj bi se drao da bi se čulo do bg
                  Nisam cuo za ovaj fenomen ali nije da ti ne vjerujem

Comment

• jeronimo
                    CBC Senator XXL
                    • 27.10.2005
                    • 390
                    • beograd
                    • ваз 21214-20

pa glavni majstor za roletne i trakaste zavese u cg je bio moj komšija otišao tamo na duuugo letovanje kod tetke, bio još jedan u pg i to je to...
                    a za ostale uslužne delatnosti je slično...
                    prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Sledeće godine idem na odmor od bar 2 meseca, traži se smeštaj u nekoj garaži
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• BOOST
                        Founder - Admin od Začetka
                        • 29.09.2004
                        • 8726
                        • Gislaved//Sweden
                        • SAAB 9000 AERO R; SA

nepalite se, novinari nemaju blage veze i tekstovi vrlo cesto budu pogresno preneseni.

Prenose se sa mogucnosti shvatanja novinara dakle sa nivoima koliko se oni razumeju u materiju.
                        Najgori su oni koji se razumeju malo a misle da znaju dosta pa uzmu i prekrste tekst po svojim ubedjenjima.

Sumnjam da je ijedna osobakoja se bavi ugradnjom gasa na nekom imalo profesionalnom nivou u stanju da istrabunja ovakvo smece.
                        Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                        move your mind

Comment

• jeronimo
                          CBC Senator XXL
                          • 27.10.2005
                          • 390
                          • beograd
                          • ваз 21214-20

Originally posted by Dora
                          Sledeće godine idem na odmor od bar 2 meseca, traži se smeštaj u nekoj garaži
                          nakupio bi se para(deviza) morao bi kargom da se vraćaš
                          prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...

Comment

• nikola_VUK
                            CBC Senator XXL
                            • 20.09.2005
                            • 317
                            • Podgorica - Novi Sad
                            • Mercedes vaneo 1.7

Posto me se ova tem direktno tice, radim u Vijestima a zivim u Podgorici mislim da moram ovo da iskomentarisem....

Znaci za svaki auto koji sam vozio do sada kaiseve, svecice, kablove itd. sam menjao ili u Begradu ili Novom Sadu..

Ovi Sahovici veze nemaju sa plinom nego su samo majstori i to kazu ljudi solidni ali opet (meni su kolegi rekli na A4 da nema potrebe da menja filter ulja posto ga je skoro promenio, pa me on pitao zasto mu se gasi lampica za ulje posle 20-tak sekundi kad upali auto...)

Inace Sasa Markovic koji je urednik tog dodatka koji izlazi u VIjestima je sigurn Ok lik i nije napisao nista vise od toga sto su mu rekli ali u principu ne moze da se razume u sve to i mora da veruje majstoru i prenese njegova iskustva...

Inace i Sasa se vozi na plin....

Comment

• GaD
                              CBC Član
                              • 15.08.2005
                              • 74
                              • Podgorica

Nista reci Sashi da dodje odje i pita ljude koji vec godina to rade kako treba. Svi novinari hoce da se bave nekim istrazivackim novinarstvom ali im nekako odma dosadi pri istragi. Odma ostanu kod prvog npr. majstora

Comment

• drBouz
                                CBC Član
                                • 08.09.2007
                                • 35
                                • Novi Beograd

pa dobro, mozda je taj majstor se "uchipio" novinaru -nemo' da smo na krajevima srdaca nashijeh - pa novinar zbog radi toga zastao na tom majstoru (ipak je reklama u dnevnim novinama 1dna od boljih - cita ih najvise ljudi, a nema ih toliko (oglasa) kao n.pr. u specijalizovanim novinama (tipa halo oglasi/oglasi i t.d.).

Comment

Working...
                                X