Sumnjam da je ijedna osobakoja se bavi ugradnjom gasa na nekom imalo profesionalnom nivou u stanju da istrabunja ovakvo smece.
Meni je lik koji je dipl. ing. i radi dugo godina u TVCG objasnjavao kako monitor vise zraci od TVa i da je TV zdraviji jer je osvjezavanje na njemu 50 Hz a na monitoru 75, 85 i vise... sta reci nakon toga Zamalo sam povratio
Praznoverja i sopstveni zakljuchci doneseni bez osnovnih nauchno tehnichkih potpora su u svetlu Cannona nazvani kao dezinformacije.
Kad budu na TV aparate kacili TCO norme nece prodati nijedan sa katodnom cevi nikad vishe
nikola_VUK
Nemali broj puta intervjuisan od strane novinara i samo sam se smejao kako bombardovanje informacijama dovede do pogresnog shvatanja od strane novinara.
Kasnije se taj isti tekst siri dalje od kuce do kuce kao merodavan, obicno freelancing novinari imaju tandenciju da budu "zaposleni" u vishe kuca odjednom .
Inace, morao sam da unesem malo novog razmisljanja na temu .. malo sveobuhvatnije gledanje na problematiku, sa obe strane...
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment