Presavila se plinska cjev

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igor1310
    CBC Početnik
    • 03.11.2007
    • 4
    • Hrvatska

Presavila se plinska cjev

Molim za pomoć!
    Presavila mi se cjev na tri mjesta koja ide od punjenja u bocu!
    Bojim se da je pukla.Dali se može pokrpati?Htio sam staviti ono gumeno armaturno crevo umjeto bakrene ali bojim se da neče puknuti zbog pritiska kada se puni plin?
    Šta bi bilo najbolje?molim za savjete?
    inače to se nalazi u Audi 100
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Najbolje bi bilo da se predstavis u odgovarajucoj temi, pa onda pitas sto te interesuje.
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• igor1310
      CBC Početnik
      • 03.11.2007
      • 4
      • Hrvatska

Originally posted by 206
      Najbolje bi bilo da se predstavis u odgovarajucoj temi, pa onda pitas sto te interesuje.
      ispričavam se,novi sam u forumu,upravo sam se predstavio u odgovarajučoj temi

Comment

• Trivo
        CBC Senator
        • 02.06.2005
        • 202
        • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Pošto je to crijevo pod pritiskom i kad se ne puni najbolje bi bilo da odeš u servis da ti ga oni zamjene i da ne misliš.To ne bi trebalo mnogo da košta i trebalo bi biti brzo gotovo(sat,sat i po) a i brže.
        Experimente sa drugim crijevima nikako ne bi preporučio.
        VW 1200 1972god.
        VW Golf 1.3 1988god.
        FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Ma to ti je mali komad cijevi za zamijeniti, i ja mislim da se ne bi trebao zezati sa krpljenjem toga, nek ti stave novu, i bog te veselio, ne bi to trebalo biti bas skupo, a neces morati razmisljati...

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

Treba staviti onakvu cev kako nalaze zakon u Hrvatskoj a to majstori tamo dobro znaju. Mislim da je to tamo bakarna cev i da takva intervencija nije nista posebno skupa.
            Da je armirano crevo mogao bi mozda i sam da zamenis ako bi ga negde nasao ali za manipulisanje cevima ponekad je potrebno imati iskustvo i alat tako da je bolje da takav posao prepustis majstoru.
            Utvrdi prvo zasto se cev uopste savila i otkloni uzrok toga pre nego sto stavis novu.

Comment

Working...
            X